Ostalo

'Menopauzu' preporučuju sve žene: Dodani novi termini izvođenja mjuzikla

Novi termini prikazivanja su 06.12., 07.12. i 13.12

Tabloid.hr
25.11.2019 10:55

Mjuzikl 'Menopauza' mjesec dana nakon svoje premijerne izvedbe ne prestaje oduševljavati publiku. Ako ste željni dobre zabave i smijeha, uz četiri glavne protagonistice Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić , onda ne smijete propustiti 90 minuta urnebesnog smijeha i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu.

Ovo je priča o svim ženama koje prolaze kroz 'dar-mar' za vrijeme menopauze koja će oduševiti i muškarce, stoga ne propustite neki od novi termina koji su dodani za izvođenje ovog zabavnog mjuzikla u kinodvorani zagrebačkog SC-a.

Predstava Menopauza

Promo

Novi termini su 06.12., 07.12. i 13.12. Da bi se publici olakšala kupnja ulaznica, od sada je ulaznice moguće kupiti i na blagajni kazališta ITD (radno vrijeme blagajne je svakim danom od 11:00 do 13:00 sati te od 18:00 do 20:00 sati). Ulaznice je moguće kupiti i online putem sustava Eventim i Ulaznice.hr .

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću.

Predstava Menopauza

Promo

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga.

Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledatiSanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić,koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin .