Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HRVATSKA PREDSTAVNICA

Mia Dimšić o nadolazećem Eurosongu: 'Pokušat ću se oduprijeti pritiscima i uživati u procesu'

Svibanj je njezin mjesec jer će tada Hrvatsku predstavljati na Eurosongu, a o nadolazećem nastupu govorila je u intervjuu za RTL.hr. Treme nema, pritiska da, no pokušat će se voditi savjetom Emilije Kokić da uživa u cijelom procesu

Image
Foto: Bojan Zibar i Mario Poje
A.Š./ 10.3.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pred njom je zbog Eurosonga velika odgovornost, no ona će poslušati savjet brojnih kolegica koje su joj rekle kako je najbitnije da uživa u procesu. Glazbenica Mia Dimšić spremno je prihvatila ulogu hrvatske predstavnice na ovogodišnjem glazbenom natjecanju u talijanskom Torinu. Iako je na samom početku suočena s brojnim kritikama kako je njezina pjesma 'Guilty pleasure' kopija pjesme Taylor Swift 'Willow', što je za RTL prije nekoliko tjedana demantirala, optužbe su se stišale, a Mija se napokon može posvetiti planiranju svog polufinalnog nastupa. Ona je bila i jedna od uzvanica na Top.HR Music Awardsima u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, a svojim je nastupom uveličala večer, kao i efektnim stajlingom iza kojeg stoji stilist Goran Čižmešija.

„Od Dore sam malo sam došla k sebi, prespavala, no ostala sam u jednakom blaženom neznanju, kakva sam bila i prije dva tjedna. Baš sam fokusirana na taj nastup i da sve što možemo u vidu priprema i odradimo. Dosta toga ćemo promijeniti, to će biti suptilne promjene, ali svakako će se ticati novih boja, vizuala na sceni i stajlinga. I naravno, definirali smo i ekipu koja će ići s nama. To su sve super ljudi koje jako volim, to ćemo sve otkriti postepeno, kako vrijeme bude odmicalo“, rekla je Mia u razgovoru za RTL.hr. Za Torino kreću 30. travnja, a nada se da će u talijanskom gradu ostati što duže. Pitali smo je ima li što drugo da je u njezinom fokusu ovih dana osim nastupa kojeg svi jedva čekamo!

„Većina toga na što sam ovih dana fokusirana je Eurosong. Izgleda da tu ima jako puno posla, što sam naravno i očekivala i priželjkivala tako da se ne žalim, ali trenutačno su mi svi vidici usmjereni na svibnju. Nakon toga ćemo vidjeti koju sljedeću pjesmu ćemo objaviti i što bi bilo najbolje“, objasnila je. Brojne kolegice s estrade, poput Albine Grčić, Domenice, Ivane Husar Mlinac, Emilije Kokić, dale su joj brojne savjete, a evo koji je ona istaknula:

„Najupečatljiviji savjet dala mi je Emilija Kokić budući da je ona jedina pobjednica iz Hrvatske na Eurosongu. Rekla mi je kako je sve to jako stresno, ali da je najbitnije pronaći način da uživaš. To je savjet, kada bi podvukli sve što mi je ikada rekao, sve bi se svelo na tu jednu stvar, koju i ja sama sebi želim. Samo da nekako pokušam maknuti sve te pritiske sa strane i pokušam u tome baš uživati“, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Promo
Image
Promo

Izvor: Promo 

Inače nema tremu, pred nastup je ne uhvati panika, no svjesna je kako će ju vjerojatno ogromna pozornica ponijeti, što se dogodilo brojnim njezinim prethodnicima. Komentirala je i konkurenciju, konkretno pobjednicu Beovizije, ekscentričnu glazbenicu Anu Đurić, poznatiju kao Konstraktu koja će Srbiju predstavljati s pjesmom „In corpore sano“.

Upravo se čita

Image
evakuiran hotel i bazeni

Direktor Termi Tuhelj: 'Dostavljač je greškom usipao kiselinu, došlo je do reakcije, sve se proširilo...'

„Svakako mi se sviđa originalnost, baš poštujem autentičnost, veselim se upoznati je. Mislim da je Srbija izabrala nešto jako neočekivano, jako zanimljivo i sada, naravno, nitko ne zna kako će to proći. Vidjet ćemo sve u petom mjesecu“, zaključila je Mia.

A.Š./ 10.3.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Potvrđeno!

RTL.hr ekskluzivno doznaje: Vjenčanje Graše i Hane odgođeno, splitski Meghan i Harry veliku feštu organizirat će na zimu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba