Ostalo

Mia Dimšić pokazala neobičnu haljinu u kojoj će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu

Raskošnu haljinu u kojoj se naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica u nedjelju ujutro pojavila na prvoj generalnoj probi u Torinu osmislili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica rukovodeći se širom perspektivom nastupa koji se u odnosu na Doru jako promijenio.

Ana Samardžić
01.05.2022 13:33

Mia Dimšić u nedjelju ujutro odradila je prvu tonsku probu u Torinu te pokazala haljinu u kojoj će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.

Radi seo "color-block" haljini neobičnog kroja koja se sastoji od dva dijela. Gornji dio je crveni topić na koji se rukavima u obliku lente nadovezuje voluminozna ružičasta suknja.

Mia Dimšić

Raskošnu haljinu u kojoj se naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica u nedjelju ujutro pojavila na prvoj generalnoj probi u Torinu, osmislili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica rukovodeći se širom perspektivom nastupa koji se u odnosu na Doru jako promijenio.

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile prve službene fotografije s Mijine probe, krenuli su i komentari fanova Eurosonga, i to uglavnom pozitivni. Proba je otkrila i da će Miju na Eurosongu pratiti dva plesača i plesačica.

Mia Dimšić proba

Podsjetimo, Mijin nastup na Eurosongu u Torinu uvelike će se razlikovati od njezinog nastupa na Dori. Mia je, naime, na Dori nastupala odjevena u crnu kratku haljinu, u pratnji rumunjskog akrobate Alexa Olfija.

"Kako se mijenjao koncept nastupa tako smo razmišljali u kojem smjeru trebamo ići, s obzirom na to da kostim prvenstveno treba biti u svrsi nastupa i tako postati dio zaokružene scenske priče. Mia je u početku željela crvenu boju, ali smo joj mi, dok smo joj pokazivali tkaninu, predložili boju fuksije, koja je ove sezone trendi i popularna, te vrlo upečatljiva", objasnio je jedan od kreatora haljine, Ivan Tandarić.