Ostalo

Mia Dimšić predstavila hrvatsku verziju pjesme za Eurosong! Mnogima se sviđa više od originala

Mia Dimšić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Torinu s pjesmom Guilty Pleasure', a sada je izvela i hrvatsku verziju pjesme koja je mnoge oduševila.

RTL.hr
19.03.2022 16:00

Mia Dimšić , koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu u Torinu u svibnju, sinoć je premijerno otpjevala hrvatsku verziju pjesme Guilty Pleasure', a mnoge je ovom izvedbom oduševila.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njezina izvedba pjesme na hrvatskom jeziku objavljena je na YouTube, a mnogi su se složili kako im se hrvatska verzija više sviđa. Neki smatraju i da bi s ovom verzijom ostvarila bolji plasmanna Eurosongu nego da pjeva na engleskom jeziku.

"Dajte joj šansu da barem dio pjesme otpjeva na hrvatskom", "Hrvatska verzija mi se čak više sviđa", "Volio bih u Torinu slušati ovu verziju", "Pjesma je zadržala manje-više istu poruku. Odličan posao", samo su neki od brojnih komentara.

Dodjela nagrade Večernjakova ruža

(FOTO: PIXSELL)

Podsjetimo, mlada Slavonka tjednima prije održavanja Dore slovila je za jednog od favorita, a njezin nastup oduševio je mnoge.

"Od samog početka znala sam da će mi ovo biti nevjerojatno iskustvo, od prijavljivanja i slanja pjesme, pa sve do samog nastupa, prezadovoljna sam kako je sve prošlo. Eurosong vidim kao pozornicu koju treba iskoristiti. Naime, za priliku da te gleda takav auditorij je nešto na čemu treba biti Bogu zahvalan. Sada samo pamet u glavu, zasukati rukave i napraviti sve što mogu da ovo što dalje odjekne.", rekla je nakon pobjede za RTL.hr.