Play ponuda
Play ponuda
nema razočarenja

Mia Dimšić za RTL nakon ispadanja s Eurosonga: 'Mislim da mogu biti ponosna kako sam se pokazala'

Nema mjesta razočarenju! Mia Dimšić vraća se kući ponosna na svoj nastup na Eurosongu, a iako nije izborila finale - ne osjeća nikakvu gorčinu niti ljutnju. Svoje ciljeve je realizirala

Image
Foto: Profimedia
Ida Hamer/ 11.5.2022. u 20:00
Play ponuda

Mia Dimšić oglasila se za RTL i u razgovoru nam otkrila kakvi su joj bili dojmovi s Eurosonga. Naišla je, kaže, samo na lijepu atmosferu, podršku i pozitivne komentare. Iako se nije plasirala u finale Eurosonga, Mia se iz Torina vraća s najljepšim dojmovima, ali i kontaktima koji bi joj itekako mogli koristiti u budućoj karijeri.

Prije svega čestitke na sinoćnjem nastupu. Kakvi su dojmovi, kako se osjećaš dan poslije nastupa?

Prije svega, umorna sam jer smo se družili sinoć do kasno u noć. Nisam stigla odgovoriti ni na sve poruke, definitivno se dojmovi nisu slegli, ali srce mi je puno. Puna sam emocija, puna sam dojmova i jako zahvalna na svemu što mi se događalo proteklih mjeseci.

Jesi li zadovoljna kako je sve jučer prošlo? Misliš li da je odluka žirija bila pravedna?

Znam da smo dali sve od sebe, bili baš staloženi na sceni, uživali smo. Pogledala sam kasnije nastup i mogu reći da sam baš ponosna. Nemam nikakve zamjerke, a sve ovo drugo nije pod našom kontrolom i time se ne opterećujemo. Drago mi je što su neki super ljudi za koje sam navijala prošli dalje i želim im sreću u finalu.

Gledala si nastup, ne postoji ništa što bi promijenila? Misliš li da je nešto moglo drugačije?

Apsolutno da uvijek ima stvari koje mogu biti bolje, ne postoji točka na kojoj možeš reći da je nešto savršeno. Ne bih ništa mijenjala jer smatram da se sve s razlogom dogodilo. Sve smo radili pažljivo i sa srcem, kad daš sve od sebe to je najbolje što je moglo biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na društvenim mrežama neki komentiraju: 'Hrvatska je opet pokradena', drugi kažu da je bilo sve pošteno. Komentari su, naravno, podijeljeni. Kako ti na to sve odgovaraš? Osjećaš li i svojevrsni pritisak jer si pod povećalom javnosti?

Iskreno, mislila sam da će mi biti puno veći pritisak nego što mi zapravo je. Pritiska nema, kad si u centru svega toga, shvatiš da je to show i da si dio toga. Bio je cilj pokazati se na toj velikoj sceni i mislim da mogu biti ponosna kako sam se pokazala, a sve ostalo je samo dodatni bonus. Idemo kući sretni i zadovoljni, doduše tužni što se rastajemo, ali sve u svemu svi smo zadovoljni kako smo odradili posao.

Koja je bila tvoja prva reakcija u trenutku kad si čula da ne prolaziš dalje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Čak sam imala osjećaj i prije nego se pročitalo do kraja. Iznenadili smo se, imali smo svoje prognoze oko toga tko će proći, a tko neće. Kod mene razočarenje ne traje dugo, imam taj stav prema životu da je nemoguće da se dogodi ono što se ne treba dogoditi. Znam da postoji nešto drugo, još bolje, zbog čega se ovo moralo dogoditi.

Koji su sada sljedeći planovi? Što ćeš prvo uraditi kad se vratiš kući?

Prvo ću se dobro odmoriti, malo vidjeti prijatelje i obitelj. Nije me bilo od Dore do Eurosonga, svaki dan je bio podređen pripremama. Svi smo zaslužili malo odmora. Imamo dogovorene koncerte i stvari koje odrađujemo, vidjet ćemo koja će biti sljedeća pjesma, snimiti je. Veselim se i albumu na engleskom, 'Guilty Pleasure' je bio savršen početak.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba