Play ponuda
Play ponuda
Pogledajte video

Mia Dimšić zapjevala na ulicama Torina, prolaznici oduševljeno snimali

Hrvatska predstavnica Mia Dimšić uoči Eurosonga zapjevala je na ulicama Torina, a nekoliko desetaka prolaznika okupilo se kako bi uživali u njezinoj glazbi

Image
Tonia Malić/ 9.5.2022. u 10:02
Play ponuda

Još samo jedan dan dijeli nas do prve polufinalne večeri Eurosonga u kojoj će nastupati hrvatska glazbenica Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Predstavnici svih zemalja prije tjedan dana stigli su u Torino gdje će se ove godine održati glazbeni spektakl te svi nestrpljivo čekaju svojih 'pet minuta' na velikoj pozornici u koju će biti uprte oči svijeta. I dok neki slobodne trenutke koriste za razgledavanje grada i čuvanje glasa, Mia je napravila nešto čemu se malo tko nadao.

Mia (@miadimsic) • Instagram photos and videos

U pauzama od proba, mlada glazbenica uhvatila je gitaru i mikrofon i zapjevala na ulicama Torina, a brojni prolaznici oduševljeno su snimali djevojku koja će za nešto više od 24 sata zapjevati na Eurosongu. Simpatična Slavonka na društvenim mrežama objavila je videosnimku na kojoj pjeva Adelin hit Someone Like You , a isti je oduševio i hrvatsku publiku koja nije imala priliku uživo uživati u njezinom 'mini koncertu', ali ju je 'nagradila' pozitivnim komentarima. U opisu je glazbenica otkrila da ju je pozvao švicarski predstavnik Mriusa Beara. "Ne želim da ovo ikad završi", poručila je još pjevačica, a Švicarac joj se zahvalio što mu se pridružila.

Mia (@miadimsic) • Instagram photos and videos

Podsjetimo, mlada Slavonka tjednima prije održavanja Dore slovila je za jednog od favorita, a njezin nastup oduševio je mnoge. Ipak, kada je riječ o eurovizijskom nastupu kladionice joj ne daju šansu niti za ulazak u finale, a kamoli za pobjedu. “Od samog početka znala sam da će mi ovo biti nevjerojatno iskustvo, od prijavljivanja i slanja pjesme, pa sve do samog nastupa, prezadovoljna sam kako je sve prošlo. Eurosong vidim kao pozornicu koju treba iskoristiti. Naime, za priliku da te gleda takav auditorij je nešto na čemu treba biti Bogu zahvalan. Sada samo pamet u glavu, zasukati rukave i napraviti sve što mogu da ovo što dalje odjekne.”, rekla je nakon pobjede za RTL.hr. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba