Ostalo

Mia Negovetić oduševila Opatiju nastupom na Mammas' showu s gotovo 200 plesača na sceni

Glavna tema ovogodišnjeg showcasea Mammas' showa bio je film "Greatest Showman".

Tabloid.hr
10.03.2020 10:10

U opatijskom centru Gervais održano je treće izdanje plesnog natjecanja Mammas' show kojem je cilj promovirati plesnu kulturu i pokazati da ples ne poznaje granice. Specifičnost ovog natjecanja je što sudjeluju plesači dobne skupne 25+, a klubovi su iz Hrvatske, Slovenije i Bjelorusije.

Mia Negovetić

(FOTO: Divna fotografija)

Glavna tema ovogodišnjeg showcasea Mammas' showa bio je film "Greatest Showman", a izvedbe su bile popraćene specijalnim efektima, kostimima iz HNK Ivana pl. Zajca i dizajnera Zorana Aragovića .

Zvijezda večeri bila je mlada pjevačica Mia Negovetić koja je otpjevala naslovnu pjesmu This Is Me", a na pozornici ju je plesnom koreografijom pratilo gotovo dvjesto plesača, što je publiku ostavilo bez daha.

Mia Negovetić

(FOTO: Divna Fotografija)

O pobjednicima ovog natjecanja odlučivao je žiri u kojem je bila operna pjevačica Martina Tomčić, plesač Nicolas Quesnoit, vlasnica plesnog natjecanja Island Dance Competition" Mira Grubina, dr.stom. Emil Ćosić i gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

Posao im nije bio lagan jer su zaista mnogi briljirali, no najbolje su ipak bile Princeze" iz Zagreba koje su osvojile prvu nagradu, slijede ih gošće iz Bjelorusije, klub Silfida Milady" dok je treće mjesto osvojio klub iz Rijeke Flash Dance Unit Ladies". Nagradu za najbolju koreografiju osvojio je klub st.ART iz Karlovca, a najbolji pojedinci su Dominik Skoko te Ivana Matić.

Mammas show

(FOTO: Divna fotografija)

Nakon natjecanja, na pozornicu je stupila scenska senzacija, grupa Koktelsi čiji se koncert pretvorio u najveći plesni party u Opatiji.

Ana Jugo, organizatorica ovog natjecanja, već je najavila četvrto izdanje Mammas' showa koji će biti još veći i ponovo će pomaknuti granice očekivanog što i jest odlika ovog događaja koji slavi umjetnost, pokret i djelovanje plesača bez predrasuda o godinama.