Ostalo

Michael Bublé poslao Hrvatima video poruku, a sretnik ili sretnica će dobiti priliku i upoznati ga

Još je manje od tjedan dana ostalo do nastupa kanadske superzvijezde u zagrebačkoj Areni, a netko će dobiti priliku družiti se s njim

Tabloid.hr
10.09.2019 15:45

Michael Bublé u Hrvatsku dolazi 16. rujna sa svojim spektakularnim showom "An Evening With Michael Bublé", koji je do sada pogledalo blizu milijun obožavatelja. Ova povratnička turneja najuspješnija je do sada, a priliku da uživaju u njegovim hitovima dobili su i fanovi iz domovine njegova djeda Mihovila, koji je podrijetlom iz Trogira. Upravo je Mihovil, kako Michael često ističe, imao veliki utjecaj na to što se danas bavi glazbom. Odrastao je slučajući djedove jazz ploče, a na njegov nagovor prijavio se u show za mlade talente na kojem je pobijedio sa 17 godina.

Bubléu će ovo biti jedini koncert u regiji iprvi u nastavku europskog dijela turneje, stoga i ne čudi navala publike iz susjednih zemalja. A kako bi se zahvalio na potpori, poslao je video poruku.

"Ne mogu dočekati da vas vidim sve u Zagrebu. Zato dođite da zajedno proslavimo I uživamo u ljubavi" – poručio je Bublé obožavateljima.

No nisu samo hitovi razlog zbog kojih milijunska publika dolazi na njegove koncerte već i vrhunska produkcija koja garantira spektakularan show. Da je riječ o iznimnom umjetniku govori i to što ga kritičari uspoređuju s Frankom Sinatrom jer izgledom, stavom i stilom pjevanja neodoljivo podsjeća na ovog najutjecajnijeg pjevača i glumca 20. stoljeća.

Michael Bublé u Zagrebu će predstaviti posljednji, deseti album ("love"). Album je, kaže, nazvao jednostavno ("ljubav") jer to je ono što nas pokreće. Ujedno je to i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina, petogodišnjeg Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak jetre. Skromna glazbena zvijezda otpočetka ništa nije tajila obožavateljima, a oni su mu uz obitelj i prijatelje bili velika potpora stoga se u javnosti često upravo njima zahvaljuje što su bili uz njega u tim najgorim trenucima.

Ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

A netko od gledatelja RTL-ovog Exkluziva dobit će priliku za ekskluzivni Meet and Greet s Michaelom Bubleom. Sve što trebate je poslati video snimku zašto baš vi zaslužujete susret s poznatim Kanađaninom. Detalje potražite na Facebook i Instagram stranici.