Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
AMERIČKI DOKTOR DABIĆ

Michael Jackson je živ!?

Fanovi pokojnog Kralja popa tvrde kako je MIchael Jackson živ te da se predstavlja kao Dave Dave.

Image

Michael Jackson Michael Jackson

P.P./ 11.5.2010. u 15:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Milijuni čitatelja dnevno posjećuje internet stranicu na kojoj se tvrdi da je Michael Jackson živ te da se predstavlja kao 33-godišnji Dave Dave, čovjek čije je lice unakaženo u požaru kojeg je podmetnuo njegov otac.

Fanovi tvrde kako je navodna Jackova smrt u lipnju prošle godine bila farsa te da sad imaju dokaze da je živ i žele to pokazati javnosti.
Dave Dave, čije je pravo ime David Rothenberg, teško je stradao u  požaru kojeg je podmetnuo njegov otac kada je imao samo šest godina. Njegova majka kasnije je napisala knjigu u kojoj je opisala njihovo traumatsko iskustvo. Michael Jackson tada je želio upoznati Dave te ga je pozvao na svoj ranč Neverland. Navodno se tada između njih dvojice rodilo pravo prijateljstvo.

Dave Dave je gostovao u emisiji Larryja Kinga na dan sprovoda Kralja popa i mnogi fanovi vjeruju kako je upravo to bila Jackova poruka svijetu da je još uvijek živ. Oni su uvjereni kako je boja glasa njih dvojice gotovo identična, a da je lice prikriveno ožiljcima savršen način da se prikrije pravi identitet.

Odvjetnik obitelji Jackson, međutim, poručio je kako je "Michael bio tako izvanredan da se ljudi teško mire s činjenicom da on više nije među nama".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

Znate li o kojem se domaćem paru radi? Nogometaš i glazbenica poznaju se od malih nogu, danas su jedan od najljepših parova

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba