Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZARADA NA VRHUNCU

Michael Jackson najunosniji mrtvac

Jackson je u godini dana zaradio više nego sve ostale preminule zvijezde zajedno, objavio je Forbes.

Image

michael jackson michael jackson

M.K.S./HINA/ 26.10.2010. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Iznenadna smrt pop zvijezde Michaela Jacksona rastužila je milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta, ali ih je i potaknula na kupnju njegove glazbe i učinila ga najunosnijom mrtvom slavnom osobom, objavio je u ponedjeljak časopis Forbes.

Pokojni Jackson "zaradio" je u proteklih godinu dana ukupno 275 milijuna dolara, više nego preostalih dvanaest mrtvih slavnih osoba na Forbesovoj listi zajedno.

"Prvo mjesto Jacksona na popisu nije iznenađenje s obzirom na činjenicu da je njegova smrt diljem svijeta obnovila zanimanje za njegovu glazbu", rekla je novinarka Forbesa Lacey Rose, prenosi Reuters.

Jackson je umro u lipnju 2009. u svom domu u Los Angelesu, ostavivši iza sebe troje djece i dugove od 500 milijuna dolara.

Na drugom mjestu popisa nalazi se Elvis Presley sa zarađenih 60 milijuna dolara, a treći je britanski pisac J.R.R. Tolkien, autor trilogije "Gospodar prstenova", koji je zaradio 50 milijuna dolara.

Četvrti na popisu je kreator Charlie Browna i Snoopyja Charles Schultz, a peti bivši Beatle John Lennon.

Forbes je priopćio da se na popisu nalaze slavne osobe koje su postumno zaradile najmanje 5 milijuna dolara u razdoblju od listopada 2009. do listopada 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dirljivi video

Pogledajte zašto je pas najbolji čovjekov prijatelj!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba