Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLANOVI POSRNULOG KRALJA

Michael Jackson priprema veliku svjetsku turneju

Dvanaest godina nakon posljednje turneje, Jackson se odlučio na novi put oko svijeta, a započet će ga dogodine, kad mu izlazi i novi album.

Image

Michael Jackson Michael Jackson

D.K./ 28.10.2008. u 10:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LAS VEGAS - Iako se donedavno pisalo kako će Michael Jackson u dogledno vrijeme započeti seriju od trideset uzastopnih koncerata u Las Vegasu, njegovi suradnici opovrgnuli su te informacije. Vijesti su, zapravo, još bolje - posrnuli kralj popa kreće na svjetsku turneju, a to radi, ističe, samo zbog svoje djece.

"Michael želi da njegova djeca konačno vide čime se bavi. Želi ih povesti na turneju, kako bi vidjeli koliko ima obožavatelja. Sad je u Los Angelesu gdje dovršava pregovore", rekao je Jacksonov suradnik tabloidu The Sun. Pjevač je posljednji put na turneji bio davne 1996. godine, kad je u sklopu turneje "History" održao 82 koncerta u 58 gradova diljem svijeta.

Jackson se, osim povratničkom turnejom, bavi i snimanjem novog albuma. U Las Vegasu je snimio dvanaest novih pjesama, a svjetlo dana trebale bi ugledati sredinom 2009. godine, paralelno s početkom turneje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne sviđa mu se pjesma

Splitski redatelj opleo po Lani Jurčević: Počela je obučena, sad je gola fufica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba