Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLAMUROZNA VEČERA

Michelle Obama zabljesnula u večernjoj haljini

U Bijeloj kući je priređena glamurozna večera u čast posjeta indijskog predsjednika i njegove supruge. Za goste brojne goste je bio podignut šator na travnjaku.

M.K.S./ 25.11.2009. u 8:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

WASHINGTON - Američka prva dama Michelle Obama se na večeri u čast indijskog predsjednika i njegove supruge pojavila u dosad najglamuroznijem izdanju. Za tu je priliku odjenula večernju haljinu bez naramenica koju je dizajnirao indijsko-američki kreator  Naeem Khan.

Ova odjevna kombinacija je donekle i odmak od dosadašnjeg stila odijevanja koji je u većini slučajeva bio jednostavan. Michelle Obama je poznata po tome što voli kombinirati skuplju odjeću s konfekcijskom te bi se moglo reći da ona voli ležernu odjeću u kojoj se udobno osjeća. Ona preferira i mlade američke kreatore poput Naeema Khana ili Jasona Wua koji su zbog nje postali jedni od najtraženijih kreatora u SAD-u.

Na večeru je bilo pozvano oko 400 uzvanika, a zbog njihovog velikog broja je na travnajku Bijele kuće bio postavljen šator.

Indijski predsjednik Manmohan Singh i Barack Obama su se suglasili da su Indija i SAD prirodni saveznici te da su dogovorili bolju obavještajnu suradnju. Indijski predsjednik je ujedno i prvi strani državnik kojega je Barack Obama ugostio u Bijeloj kući.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKRASAN INTERIJER

Vlaho Arbulić pokazao svoj dnevni boravak, a onda njegovu i Tatjaninu spavaću sobu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba