Ostalo

Milan Popović ekskluzivno: 'Severina mi se već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke,...

Nema je u medijima, nema je na događanjima, a ni na društvenim mrežama. Što je najvažnije, Severine nema ni uz sina. Barem tako tvrdi njezin bivši Milan Popović, otac malog Aleksandra

Ružica Đukić
29.11.2016 18:15

Milan Popović nam ekskluzivno otkriva kako mu se Seve već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete.

Sevka kao da je u zemlju propala! Već se mjesec dana ne pojavljuje na javnim događanjima, otkazala je koncerte, šuti na društvenim mrežama... Njezin bivši partner i otac njezina djeteta Milan Popović tvrdi da ni centar za socijalnu skrb nije s njom uspio stupiti u kontakt.

"Dijete nije vodila u vrtić niti gapreuzimala iz vrtića više od mesec dana, otkazala je koncerte, na moje sms poruke ne odgovara", kazao nam je Milan Popović.

"Kada sam povezao više činjenica, shvatio sam da je jednostavno majka našeg sina - nestala", dodaje.

Zato je, kaže, dijete zadržao kod sebe jer, kaže, ne želi ga predati trećim stranama.

"Pri tom sam svo vrijeme obavještavo majku gdje smo i predlagao joj da sam lično u svakom trenutku može da dođe kod njega.

Ipak, sinoć ga je predao baki. Jutro poslije proveo je na zagrebačkoj policiji. Prije 10-ak dana Severinini opunomoćenici tužili su ga da je, laički rečeno, oteo dijete i odveo ga u Beograd.

ijelo vrijeme dok je njihov sin bio kod njega, barem tako Popović tvrdi, pokušavao je i preko institucija riješiti nastalu situaciju.

"Sve radnje koje nam stoje na raspolaganju. Znači, zahtjev za privremenom mjerom po kojoj se dijete dodijeljuje da živi kod mene dok majka privremeno dok se majka ne pojavi ili dok se situacija ne riješi. Tromi sustav jednostavno još uvijek nije uzeo to ni u razmatranje", poručujeMilan Popović, poduzetnik.

Kada smo ga upitali što misli, gdje je Severina, Milan je odgovorio: "Ne znam niti me interesira. Mene interesira je li ona u stanju skrbiti o našem djetetu".

Severina o ovoj temi nije željela razgovarati. Zato nam je njezin menadžer Tomislav Petrović , na postavljeno pitanje gdje je Severina - odgovorio mailom.

"Severina nema namjere preko medija razgovarati s Milanom Popovićem, niti obrazlagati njegove laži".

Nakon što ga je Severina ostavila, on joj se prijetio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditirao i kao majku i kao osobu.

Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete.

Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta", izjavio je Tomislav Petrović , Severinin menadžer.

Ostali smo zakinuti za informaciju gdje je, zapravo, kraljica estrade. To će nam, čini se, i dalje ostati nepoznanica. No ono što sigurno znamo jest činjenica da oboje roditelja voli svoje dijete. Tko je za njega bolji skrbnik u ovakvoj bitci u kojoj je očito da se oružje ne bira - teško će biti odlučiti i sudu.