Ostalo

Milojko (75) i Milijana (21) imaju velike životne planove: 'Želja nam je dobiti dijete!'

Najpoznatiji par Balkana ne prestaje šokirati svojom romansom, ali čini se da im baš nitko ne može pomrsiti životne planove

Ana Miščević
31.03.2019 18:29

Prsten na ruci sjaji, pozivnice se štampaju, vjenčanicu još uvijek biraju najkontroverzniji zaljubljeni par u regiji. Milojko i Milijana , 7. rujna ove godine izreći će sudbonosno'da.'

No, svadba je, kažu, tek početak onoga što žele. Milojko, ima 75, aMilijana 21 godinu. U vezi su 4 mjeseca, a niti 53 godine razlike ne može im pomrsiti zajedničke planove.

Tako ne skrivaju da žele i dijete, a Milojko tvrdi: "Želja nam je da dobijemo dijete, a ona da nastavi život nakon mene."

Njih dvoje poznaju se već godinama, a Milojko ne skriva da je sve počelo još dok je Milijana bila maloljetna . No,kako tvrdi 75-godišnji šarmer, prema njoj je uvijek bio korektan.

"Poznajem ga godinama i jedan dan sam si pomislila: "Bože, što je lijep ovaj čovjek!" , priznaje Milijana o početku veze.

Pala je na izgled, ali ne i na novce. Njezin Milojko ima prosječnu penziju, bolesno srce koje je nedavno operirao, i bypass. No, ovog vremešnog mladoženju mnogivide kao bogataša pa ne vjeruju iskrenoj ljubavi u koju se Milijana kune.

"Ljudi u selu znaju da on nema automobil i kako živi pa oni možda vjeruju", dodaje 25-godišnjakinja.

I dok njezini roditelji, tvrde mediji - Milojku prijete i smrću, njih dvoje u svojoj ljubavi ne videništa čudno. Iako njezina odabranika mnogi zovu raznim imenima, ona smatra da je to primjerenije nego da "bude sa ženom."

"Moraju shvatiti da je to tako kako je i da ne mogu promijeniti naše mišljenje!, otkriva Milijana.

Da su neobični i oni misli i crkva koja im nije dala dozvolu za vjenčanje, pa će obred obaviti samo kod matičara. No, to im, vjeruju, neće uništiti bračnu sreću.