Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velika sreća

Mirnu luku našla uz kapetana! Nika Fleiss živi nekim novim životom, a nedavno je ponovno pronašla i ljubav

Nika Fleiss o novoj ljubavi ne priča, no čini se da je jako sretna

Image
B.M./ 30.8.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Početak ove godine bivša skijašica Nika Fleiss dočekala je u društvu nove ljubavi. Barem se tako čini ako je vjerovati društvenim mrežama. Na Facebooku je na Novu godinu objavila fotografiju na kojoj je označila Marina Dolinu, koji se na Nikinim fotografijama pojavio još nekoliko puta. I na svakoj je više nego jasno da se radi o novoj ljubavi. Iako posljednjih godina Nika živi prilično samozatajnim životom, novom ljubavi nije se propustila pohvaliti. Sredinom kolovoza objavila je fotografiju s Marinovom zagrljaju, a u opisu fotografije poručila je: 'Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav'. "Kapetane moj", odgovorio joj je Marin u komentarima.

Marin i Nika su, čini se, već mjesecima u ljubavi. Iako se ne želi po tom pitanju oglašavati, bivša sportašica ne skriva da je sretno zaljubljena, i to nakon što je godinama bila sama. Njezin partner Marin Dolina zaposlen je kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa, a prije toga diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu. Nika je, s druge strane, početkom prošle godine pokrenula uspješan posao u Zagrebu. Vlasnica je concept storea i salona za šišanje kućnih ljubimaca - Jack&Co., u Petrovoj ulici u Zagrebu. Obožava čupave ljubimce pa joj je sjajno sjelo baviti se takvim poslom. Nakon što je sreću pronašla na profesionalnom planu, stigao je na red i privatni život, koji nije uvijek bio toliko miran.

Burna ljubavna povijest i mirna luka uz kapetana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fleiss, koja se prošle godine kandidirala i za gradonačelnicu Samobora, oduvijek vjeruje da može bolje. Tom idejom vodila se i kada se kandidirala na odgovornu funkciju, ali i u privatnom životu. Ako nije sretna, ne libi se Nika okrenuti novi list. Tako je u dobi od svega 25 godina, Nika nakon svega osam mjeseci braka odlučila da nije dovoljno sretna pa je završila bračnu priču s francuskim trenerom freestyle skijanja - Michaelom Lucatellijem. Mnoge je šokirala kada je krajem 2009. godine objavila da se udala za Michaela, a još više kada je par mjeseci kasnije objavila i kraj braka. Bivša skijašica i tada je informacije o svom privatnom životu davala na kapaljku. Prije negoli se udala za Michaela, Nika je bila u vezi sa Zagrepčaninom Lukom Šesnićem.

Zaljubila se, nakon raspada braka, u švicarskog anđeologa. Pokušavala je sakriti tu informaciju od medija, no u konačnici je priznala da ponovno ljubi. Njezin zavjet šutnje vezan uz tu ljubavnu priču bio je toliki da nikada nije otkriveno ime anđeologa, a niti datum njihovog prekida. Poznato je da je već 2011. godine ušla u ljubavnu vezu s vozačem relija Danielom Šaškinom. S njim je u vezi provela nekoliko godina, a vezala ih je, između ostalog, ljubav prema sportu i adrenalinu.

Upravo se čita

Image
FINALE TJEDNA

Tomi odabrao Anteu, a Marina mu razočarano priznala što osjeća: 'Ja sam bila spremna zbog ovoga otići u Dubrovnik…'

Nije jasno kada je njihova ljubavna priča završila, no poznato je da je Nika krajem 2015. zbog posla na neko vrijeme odselila u Beč, a potom i Miami. Bila je to zapravo idealna prilika da se Fleiss odmakne od pisanja domaćih medija i da svoj život učini privatnim do kraja. Nekoliko godina provela je u SAD-u, a onda se vratila u domovinu te je u konačnici pokrenula vlastiti posao, a potom pronašla i ljubav života. Samozatajni kapetan Marin je, čini se, njezina prava mirna luka.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba