Ostalo

Mišin suradnik i prijatelj: 'Stanje je nepromijenjeno. Nismo se čuli, ne smije razgovarati, već mirovati'

Mate Mišo Kovač mora mirovati u splitskoj bolnici, a sve dok čeka rezultate pretraga koje su liječnici napravili dosad

RTL.hr
26.11.2021 10:33

Poznati estradni menadžer Ivica Bubalo , koji godinama surađuje s Mišom Kovačom , otkrio nam je jutros kakvo je stanje legendarnog glazbenika. S Mišom se, kaže, nije još uspio čuti, no nada se najboljem. "Ono što znam jest da je stanje nepromijenjeno... Trebali bi uskoro znati više. Nisam se s njim čuo, ne smije razgovarati nego mirovati", kratko je rekao Bubalo za RTL.hr , zabrinut zbog stanja njegovog dugogodišnjeg suradnika i prijatelja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Posljednjih dana Kovač je, podsjetimo, boravio u Podstrani, gdje je uživao u prirodi, blizini mora i svježem zraku... Nakon što je u listopadu zbog zdravstvenih problema proveo neko vrijeme u bolnici na Firulama, Mišo je izašao i oduševio sve navijače kada se prije par dana pojavio na utakmici između Hrvatske i Rusije. Činilo se da je bolje i da je sjajno raspoložen.

Kako i ne bi bio, čim je na Poljudu, Mišino srce kuca jače. Nedavno je u čast 110. Hajdukovog rođendana sa Sašom Antićem snimio pjesmu "Ja ne mogu drugo nego da ga volin", a koja je izazvala val emocija u cijeloj zemlji.