Ostalo

Blizak s Hanom Huljić Grašo! Mislite da ste vidjeli sve faze Maksima Mrvice? Pijanist oduševio novim imidžom

Novim imidžom pohvalio se na svom službenom Instagram profilu gdje je prikupio komplimente za novi izgled

L.K.
22.03.2022 18:15

Jedno od najvećih pijanističkih imena, Maksim Mrvica više nije toliko često viđena osoba domaće estrade i to ne zato što je svoju sreću pronašao daleko od glazbe, već naprotiv - njegova glazba i dalje je fantastična, no zahtijevala trebala je drugu i mnogoljudniju publiku.

Svoj posljednji nastup održao je u Kini pa mnogi nisu ni znali da se vratiou Hrvatsku. Upravo zbog toga, iznenadio je prisutne kada se pojavio na koncertu Petra Graše u zagrebačkoj Areni. Osim što ga ondje gotovo nitko nije očekivao, dodatno iznenađenje bio je njegov sasvim drugačiji look.

Osim po svojoj virtuoznosti, poznat je po svom modnom izričaju te čestom mijenjanju frizura. Nakon brojnih stilova s kojima je eksperimentirao i dalje uspijeva iznenaditi, no samo rijetki se neće složiti kako je ovo možda najveća njegova transformacija do sada.

Maksim Mrvica

(FOTO: Mario Poje)

Inače, svoju novu boju kose i frizuru pokazao je na svom službenom Instagram profilu gdje je redom prikupio komplimente za novi izgled.

Pročitajte još
Druga strana Tončija Huljića: Iznenadili biste se kada bi znali da je on iza ovih pjesama

Podsjećamo kako je Maksim Mrvica blizak spjevačicom Hanom Huljić Grašo . Treba istaknuti kako je Hanabila dio njegovogbenda s kojim je putovao po Aziji u sklopu svoje glazbene turneje 2015. godine.

Maksim Mrvica i Kolinda Grabar-Kitarović

(FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Također, Hanin otacTonči Huljić jedan je od najvažnijih Maksimovih suradnika te je velikim dijelom zaslužan za njegovu briljantnu karijeru.

Maksim Mrvica

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)