Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sumnja se na upalu pluća

Mišo Kovač ponovno završio u bolnici, supruga Lidija poručila: 'Ne mogu pričati, nisam dobro'

Tek što je izašao iz bolnice, a već se Mišo Kovač vratio na splitske Firule, gdje liječnici rade pretrage

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL
RTL.HR/ 25.11.2021. u 19:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mišo Kovač ponovno je završio u bolnici. Slobodna Dalmacija piše da je glazbenik opet završio u bolnicu te se trenutno nalazi na Odjelu za pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje Lidija i Mišo žive u unajmljenom stanu.  "Ne mogu pričati, nisam dobro", kratko je poručila njegova supruga Lidija, koja je veći dio današanjeg dana provela s Mišom. Odnijela mu je u bolnicu odjeću i mobitel. On se zasad osjeća dobro.

Liječnici sumnjaju da je u pitanju početak upale pluća, a 80-godišnji Mišo testiran je i na koronavirus, no i on i supruga su negativni.

Image
Foto: Dusko Jaramaz-Pixsell
Image
Dusko Jaramaz-Pixsell

(FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL)

Podsjetimo, Kovač je krajem listopada boravio u bolnici nekoliko dana. "Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu", rekla je tada njegova kći Ivana Kovač.

Nakon što je izašao iz bolnice, Mišo je sredinom studenog sve oduševio kada se pojavio na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba