Ostalo

Mišo Kovač ponovno završio u bolnici, supruga Lidija poručila: 'Ne mogu pričati, nisam dobro'

Tek što je izašao iz bolnice, a već se Mišo Kovač vratio na splitske Firule, gdje liječnici rade pretrage

RTL.hr
25.11.2021 19:06

Mišo Kovač ponovno je završio u bolnici. Slobodna Dalmacija piše da je glazbenik opet završio u bolnicu te se trenutno nalazi na Odjelu za pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje Lidija i Mišo žive u unajmljenom stanu. "Ne mogu pričati, nisam dobro", kratko je poručila njegova supruga Lidija, koja je veći dio današanjeg dana provela s Mišom. Odnijela mu je u bolnicu odjeću i mobitel. On se zasad osjeća dobro.

Liječnici sumnjaju da je u pitanju početak upale pluća, a 80-godišnji Mišo testiran je i na koronavirus, no i on i supruga su negativni.

Mate mišo kovač

(FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL)

Podsjetimo, Kovač je krajem listopada boravio u bolnici nekoliko dana. "Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu", rekla je tada njegova kći Ivana Kovač.

Nakon što je izašao iz bolnice, Mišo je sredinom studenog sve oduševio kada se pojavio na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije.