Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POVRATAK IZ BIJELOG SVIJETA

Miss Hrvatske u suzama pohitala starcima u naručje

Josipa se već nakon nacionalnog izbora pokazala kao netipična missica, a to je dokazala i u Južnoafričkoj Republici, gdje se plasirala u samo finale.

Image

josipa kusic josipa kusic

D.K./ 15.12.2008. u 13:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Estradna avantura u kojoj je upoznala Južnu Afriku i vršnjakinje iz cijelog svijeta za Josipu Kusić, aktualnu Miss Hrvatske, konačno je gotova. To "konačno" dodajemo zbog njezine reakcije u zračnoj luci Pleso, u kojoj su je dočekali roditelji. Pohitala im je sva u suzama, ne skrivajući oduševljenje što se nakon mjeseci u uskim večernjim toaletama napokon vraća svakidašnjem životu.

"Jako sam zadovoljna plasmanom i nadam se da sada neće biti loših komentara na moj račun. Sprijateljila sam se s nekoliko djevojaka, koje su mi za rođendan priredile zabavu, ali neke su se stvarno ponašale kao princeze i nisu se međusobno trpjele", rekla je Jutarnjem listu Josipa Kusić, prva missica koja se, nakon dugo vremena, može pohvaliti kakvim-takvim uspjehom na svjetskom izboru ljepote.

Naša ljepotica je, naime, ušla u uži krug od 15 djevojaka, a svojim neobičnim talentom, sviranjem roga, plasirala se u samo finale Talent showa. U natjecanju za najboljeg modela ušla je među prvih deset, a za najbolji izgled u kupaćem kostimu među prvih dvadeset djevojaka. Najvrjednije što nosi iz Johannesburga Josipi je prijateljstvo s Miss Bosne i Hercegovine: "Tanja Vujičić i ja međusobno smo si pomagale, bile jedna drugoj podrška sve vrijeme i sigurno ćemo ostati u kontaktu".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba