Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VLADA OPOVRGNULA MIT

Misteriozne sirene ipak nisu nikad postojale

Stručnjaci su ovim izvješćem odgovorili na televizijsku emisiju "Mermaids: The Body Found", prikazanu na Animal Planetu koja je fiktivnog karaktera, ali je ipak zbunila gledatelje.

Image
Foto: photos.com
K.T./ 4.7.2012. u 8:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američka Nacionalna uprava za oceane i atmosferu objavila je izvještaj u kojem je zaključila da mistična bića iz grčke mitologije zapravo ne postoje.

"Ne postoje nikakvi dokazi koji bi upućivali na postojanje humanoidnih bića koja žive u moru", piše u izvješću koje je rastužilo mnoge mornare.

Stručnjaci su ovim izvješćem odgovorili na televizijsku emisiju "Mermaids: The Body Found", prikazanu na Animal Planetu koja je fiktivnog karaktera, ali je ipak zbunila gledatelje.

"Autori dokumentarca su potvrdili da se radi o znanstvenoj fantastici, no mnogi gledatelji smatrali su da je sve prikazano na vrlo uvjerljiv način. Emisija je je mješavina računalne animacije, povijesnih činjenica i teorija zavjere kombiniranih s dovoljno znanstvenih činjenica da bi izgledalo uvjerljivo", stav je redakcije Discovery Newsa za Animal Planet.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Marko, Marko!

Tko je žena u zagrljaju novog domaćeg miljenika? Imamo fotke, a znamo i razlog njihova druženja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba