Play ponuda
Play ponuda
ISKUSTVO IZ PRVE RUKE

Misteriozni vozač projurio hrvatskom metropolom

Metropolom je jutros jurio misteriozni vozač u bijesnoj pili. Zbog njega su vrištali Davor Gobac, Luka Vidović, pa čak i Barbara Kolar. On nije progovorio, nije čak ni skinuo svoju bijelu kacigu.

RTL/ 29.5.2014. u 18:23
Play ponuda

Nabrijani automobili koji jure kao ludi i adrenalinske vožnje - to je posao tima popularne TV emisije Top Gear. Najpoznatiji automobilistički show na svijetu uskoro stiže u Zagreb, a naše su zvijezde iz prve ruke iskusile kakav je osjećaj jurcati u skupocjenim limenim ljubimcima!

"Nije nimalo strašno, ako ste recimo bili na slobodnom padu u Gardalandu, ovo je mala beba za to! Mislim, čovjek ubrza pa malo prikoči", tvrdi voditeljica Barbara Kolar.

Jedina žena među muškarcima hrabro je podnijela brzu vožnju, i priznala  - bila je itekako spremna!

Nakon što je Barbara probila led, svima je bilo lakše! Mjesta strahu nije bilo, i svi su to podnijeli baš onako - muški!

"Bilo je super ja sam mislio da bu hardcore malo kad bu prestalo i to", ističe pjevač Davor Gobac.

"Vidiš, frizura mi je postojana i tako. Bilo je fora", dodaje mađioničar Luka Vidović.

Zasigurno je bilo itekako fora kad je za volanom bio glavom i bradom misteriozni Stig. Čovjek u bijelom, čovjek s kacigom - zaštitni znak top geara! Svi znaju da Stig nimalo ne voli razgovarati. Ipak je on čovjek od djela, ne riječi!

Uz to što ne govori, nitko živ na planetu ne zna tko se krije iza ulickane kacige. Stigov identitet je Top Gearova top tajna!

Kako to izgleda uživo, imat ćete priliku vidjeti 3. srpnja, kada show Top Gear stiže u Zagreb!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Play ponuda

Više s weba