Ostalo

Mladenke otkrile 'horor' priče sa svojih vjenčanja: 'Spremačica u hotelu mi je bacila vjenčanicu'

Buduće mladenke su na Redditu podijelile svoja grozna iskustva koja su proživjele na dan svog vjenčanja

vijesti.hr
10.10.2016 22:02

Vjenčanje kod mnogih budućih mladenki uključuje nekoliko stresnih mjeseci planiranja kako bi sve ispalo baš onako kako su si zamislile - najsretniji dan u njihovim životima.

Ali neke od njih nisu baš bile toliko sretne pa su im se na dan vjenčanja dogodile stvari koje vjerojatno nisu mogle zamisliti ni u svojim najgorim noćnim morama.

Neke od njih su svoja iskustva podijelile na Redditu i dobro nasmijale one koji su to pročitali.

Katastrofe se kreću od toga da je jednoj mladenki nestala vjenčanica na dan vjenčanja, a drugu je svećenik tijekom cijele ceremonije nazivao krivim imenom.

Jedna mlada je tako otkrila da je za svoju vjenčanicu izdvojila nekoliko tisuća funti, ali kada ju je pokušala pronaći na dan svog vjenčanja, nije joj bilo traga.

Ubrzo je otkrila da ju je spremačica u hotelu zabunom bacila, a do trenutka kada je to shvatila, haljinu je bilo nemoguće naći.

Nakon toga je bila prisljena otrčati u lokalnu trgovinu i unajmiti vjenčanicu u kojoj će prošetati do oltara.

Druga mladenka je napisala kako ju je svećenik tijekom cijele ceremonije zvao 'Sarah', iako joj je ime bilo Grace. Iako ga je kum pokušao ispraviti, svećenik ga jednostavno nije htio poslušati.

Treća mlada je tako ispričala da se na vjenčanju malo zanijela sa šampanjcem pa se na kraju ispovraćala po sebi. Na istom tom vjenčanju su njezini najbolji prijatelji, koji su bili zaručeni - prekinuli.

Na nekom drugom vjenčanju je kum šakom udario mladenkinog prijatelja jer ju je previše fotografirao.

No ni to nije sve. Jedna mlada je napisala kako se na njezinom vjenčanju nepozvana pojavila kumova bivša zauručnica koja mu se odlučila osvetiti tako da ga je počela gađati vjenčanom tortom i bocama vina.

Što reći - vjenčanja očito iz ljudi izvlače ono najgore.