Ostalo

Mlađahni dečko Todorićeve mezimice pravio probleme na Vortex putovanju, Bučević mu zabranila ponovni dolazak

Nikola i Iva su se posvađali jer je on navodno nesiguran zbog razlike u godinama i njenog prezimena, a zbog neugodne situacije Bučević je zamolila Ivu da više ne dovodi svog dečka.

Tabloid.hr
28.02.2021 14:15

Nakon što se poslije 18 godina braka razvela od svog supruga Hrvoja Balenta, Iva Todorić , jedina kći Ivice Todorića , ljubav je potražila u desetak godina mlađem Nikoli kojeg je upoznala u Beogradu.

Iva je u Beograd često išla s Anom Bučević , životnom trenericom koja organizira sedmodnevna Vortex putovanja duhovne obnovečija je cijena 17 tisuća kuna.

Todorićeva mezimica odlučila je povesti svog mlađahnog dečka na prošlogodišnje putovanje, a kako piše 24 sata , ondje je došlo ekscesa s njegove strane.

Iva Todorić i dečko Nikola

(FOTO:Josip Regovic/PIXSELL)

Naime, Nikola i Iva su se posvađali jer je on navodno nesiguran zbog razlike u godinama i njenog prezimena, a zbog neugodne situacije Bučević je zamolila Ivu da više ne dovodi svog dečka.

Iva Todorić i dečko Nikola

(FOTO:Josip Regovic/PIXSELL)

Par je zajedno nešto višeod godinu dana, a navodno im je veza trenutno idilična. Ipak, kako prenosi 24 sata, njene xse prijateljice žale da ih Iva zanemaruje sve dok joj veza ne bude u problemu pa treba pomoć od njih...