Play ponuda
Play ponuda
dobra suradnja

Monika Sablić o suradnji s Jadranom Lazićem i svojoj bujnoj kosi: 'Godinama stavljam ekstenzije, a zimi pusti...

Hrvatice su ovo proljeće najviše zaluđene s dva modna trenda - ugradnjom ekstenzija te majicama Monike Sablić i Jadrana Lazića s printom svjetskih zvijezda.

Gordan Vasilj/ 24.4.2022. u 8:00
Play ponuda

Poljubac o kojem u Splitu, a i šire, svi govore dogodio se prije 49 godina, a zahvaljujući ideji dizajnerice Monike Sablić upravo taj povijesni trenutak završio je kao print na majici. I tako su dva nogometaša iz Hajdukove svlačionice zasjenili svjetske zvijezde poput: "Richard Gere, Jack Nicholson, Lady Diana u Cannesu, Joan Collins, Elizabeth Taylor, Pelé, Sylvester Stallone, stvarno nema zvijezde na svijetu koju Jadran nije fotografirao", pojasnila je Monika Sablić.

Sve su to fotografije koje je naš najpoznatiji fotograf Jadran Lazić snimio tijekom bogate karijere. 

"Ja i gospodin Lazić smo već dugo godina prijatelji i on se vraćao iz Amerike i govori: 'Daj napravi neke domaće spize' i tako sam ja kuhala sarmu. Palo mi je napamet i ja govorim: 'Jadrane, hoćeš mi dati svoje slike da ih stavim na majice?' i tako je to krenulo. Čak se ni on sam nije sjećao koliko slika ima i koje ima. Za ove s gospodinom Mužinićem i Wilsonom Johnnyjem, ljudi stalno zovu evo i danas zovu! Svi hoće taj legendarni poljubac", rekla je Monika Sablić.

Poljubac između dva nogometaša bio je fake, a vjerovali ili ne takva je i bujna kosa dizajnerice Monike Sablić.

Image
godinama živjela u kijevu

Monika Sablić za RTL.hr o situaciji u Ukrajini: ' Probudile su ih sirene i jake eksplozije. Svi su zabrinuti, vlada panika na ulicama'

Image
godinama živjela u kijevu

Monika Sablić za RTL.hr o situaciji u Ukrajini: ' Probudile su ih sirene i jake eksplozije. Svi su zabrinuti, vlada panika na ulicama'

"Ja već godinama stavljam ljeti ekstenzije, a zimi nekako to skratim i pustim da mi se kosa malo odmori. Roko i Ana su mi prijatelji već dugo godina, i tako da volim doći popiti kavu i na brzinu da mi to umetnu", pojasnila je Sablić.

I to nisu uvezene ekstenzije koje koriste ostali frizerski saloni u Hrvatskoj. Ova kosa je od korijena do vrha made in Split. I svaka vlas je prošla kroz ruke bivšeg pomorca, a danas frizerskog industrijalca - Roka Božikovića.

"Sva ta obrada kose koja nije na klijentu. Znači nemam posla s klijentima, isključivo s dlakama - to je frizerski industrijalac. To je kompliciran posao koji traje stvarno dosta dugo i ponekad kad je kosa u procesu, postoji, ajmo to reći neko dežurstvo, znači nekad znam ući u pet, šest sati ujutro, pa do kasno u noć, jer jednostavno ne može se napuštati kosa. Treba se stalno nadzirati proces jer je dosta kompleksan i zahtjevan posao", pojasnio je Roko Božiković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Roko je u biznisu s kosom sa svojom suprugom Anom. Iako su njihove klijentice mnogobrojne poznate i nepoznate dame, prirodno je da su kliknuli s ovom, također splitskom vizionarkom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DR. VUJOVIĆ

Najzgodniji doktor na Balkanu: Sretno je oženjen, no to ne sprječava obožavateljice u pisanju lascivnih komentara

Play ponuda

Više s weba