Ostalo

Može li atraktivnije? Djevojka Antonia Plazibata obožava sport i brendirane krpice

Zaljubljeni golupčići nedavno su se i zaručili, a sretnu vijest podijelili su s brojnim pratiteljima. Samozatajna Martina svog izabranika prati na mečeve, a zbog svog atraktivnog izgleda itekako je popularna na društvenim mrežama

RTL.hr
11.11.2021 13:45

Antonio Plazibat , trenutno najbolji hrvatski kickboksač i bivši K-1 prvak u teškoj kategoriji u posljednje vrijeme niže pobjede, a stručnjaci tvrde kako je pred njim tek sada velika karijera.

O svom privatnom životu otvoreno priča na društvenim mrežama, a popularan je i na YouTube s obzirom na to da ga na toj platformi prati više od 40 tisuća vjernih obožavatelja.

'Kad sam ja to pokušao prvi put, rekao sam da ću biti svjetski prvak, ljudi su rekli – luđak. Ja sam se zatvorio u dvoranu i nisam izlazio iz nje i eto, došao sam do toga da sad govore: "Nisi bio lud", rekao je Plazibat za RTL-ovu emisijuExkluziv.

Popularni kickboksač nedavno se je solinsku adresu zamijenio onom u Amsterdamu, a za sve djevojke koje vjerno prate ovog sportaša, imamo tužnu vijest. Naime, Antonio je već godinama u sretnoj vezi s atraktivnom Splićankom, 21-godišnjom Martinom Dulčić.

Zaljubljeni golupčići nedavno su se i zaručili, a sretnu vijest podijelili su s brojnim pratiteljima. Samozatajna Martina svog izabranika prati na mečeve, a zbog svog atraktivnog izgleda itekako je popularna na društvenim mrežama.

'Zaručen sam, gotovo je. Tetovirali smo inicijale, ona moje, a ja njezine. Potpora mi je, ona isto putuje sa mnom u Amsterdam i natrag. Spasi me gore, ja ne znam ništa skuhati, a i opusti mi se mozak'', rekao je Antonio.