Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SLAVI I KASABIAN

Muse prvo ime NME nagrada

Grupa Matta Bellamyja slavila je u tri kategorije, a zvijezde večeri bili su i veterani Paul Weller i The Specials.

Image

NME nagrada NME nagrada

V.H./ 25.2.2010. u 8:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarni glazbeni časopis New Musical Express u srijedu je dodijelio nagrade za najbolja ostvarenja u prošloj godini, kao i počasna priznanja onima bez kojih glazba na otoku ne bi bila ista.

Albumom godine proglašen je "West Ryder Lunatic Pauper Asylum", no prvo ime dodjele ipak je bila art-rock trojka Muse. Oni su proglašeni najboljim britanskim bendom, njihov pjevač Matt Bellamy je najseksi muškarac, a primili su i nagradu za website.

Najbolji debitanti su Bombay Bicycle Club, herojima godine su proglašeni Rage Against the Machine, a najvećim zločincem reper Kanye West. Kontroverzna Lady GaGa je istovremeno najbolje i najgore odjevena zvijezda, live nastup godine u Hyde Parku je održao Blur, dok je u kategoriji solo izvođača slavio Jamie T.

Počasno Godlike Genious priznanje primio je Paul Weller, a za sve što su učinili za britansku glazbu žiri je zahvalio ska punkerima The Specials.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMOZATAJNA DO BOLA

Dvije godine od zaruka Paula Sikirić i dalje skriva zaručnika: Malo nosi zaručnički prsten, malo skida, a o ljubavi šuti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba