Ostalo

Muž za poželjeti: Iako joj je skoro stalo srce, Lucija Lugomer bila je oduševljena rođendanskim iznenađenjem

Lucija Lugomer objavila je video iznenađenja na svom Instagramu.

Tabloid.hr
06.05.2020 14:08


Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer proslavila je 27. rođendan.

Novopečenu mamu tom prilikom suprug Danijel odlučio je razveseliti iznenađenjem kao iz filmova - kućnim tulumom za kojeg nije imala pojma, naravno.

Naime, Luciju je u njihovom domu dočekala nekolicina prijatelja koja je iskočila iz kuhinje, a u tom trenutku njoj je skoro zastalo srce od straha. Ipak, šok se na njezinom licu brzo pretvorio u oduševljenje.

"Bez obzira na koronu i bez obzira sto sam skoro imala srčani, ročkas je bio MRAK! Hvala svima koji ste došli i uljepšali mi moj dan, a mužu svaka čast jer mu svaki, ali baš svaki puta uspije! ps., držali smo se svih pravila i bilo odgovorni, don't worry", poručila je Lugomer pored snimke iznenađenja.

Ranije je Lucija pozirala s dva gigantska buketa cvijeća te je s obožavateljima podijelila nekoliko mudrih misli.

"Imam za reći svega par stvari: 1. U životu ti ljudi želele oduzeti sve, ali mladost ti ne mogu nikada, a ja tek sada razumijem koliko sam mlada i koliko još života ispred mene stižem sveeeeeee!!! 2. Nikada životu nisam bila ovako zadovoljna i ispunjena. Imam sve ništa mi više ne treba ako mene pitate!

3. Hvala vam svima unaprijed na prekrasnm i željama čestitkama (baš kao i svake godine) a usput se moram zahvaliti na podršci i razumijevanju koje mi pružate svih ovih godina! 4. Bez obzira na ova teškak vremena, zahvaljujući najboljem suprugu i šogoru mama je uspjela oprati kosu i našminkati se i srediti se bez obzira na svega 2 sata sna. 5. Nadam se da ste svi dobro i znajte da nazdravljam za sve nas zajedno", napisala je te si poželjela sretan rođendan.