Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
izbor neograničen

Na Hrvatsku se sprema invazija Ukrajinki: kod nas stižu u potrazi za ljubavlju i brakom

Na Lijepu se našu sprema invazija Ukrajinki. Nisu zadovoljne ponudom muškaraca u svojoj domovini, pa su oko bacile na hrvatske zavodnike. Smatraju ih pravom prilikom

Marijana Čikić/ 20.7.2016. u 18:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mala smo zemlja s ogromnom brojkom od 700 tisuća samaca. Ili kako to narod voli reći - sve je puno starih cura i momaka. Svaka deseta žena i svaki peti muškarac večeraju sami. Čini se da su očaj hrvatskih neženja nanjušile Ukrajinke. U zemlji poznatoj po prekrasnim ženama, čak milijun ih je slobodno, a mnoge bi se rado udale u našu malu kiflu. 

"Na ovom linku možete razgovarati sa mnom preko web kamere, pogledati moje fotografije i videa. Molim vas, pogledajte me", vapaj je jedne Ukrajinke željne ljubavi. 

"Lijepe, zgodne i školovane žene, one se rado udaju u Hrvatsku, njima je Hrvatska kao Amerika", opisuje Ukrajinke bračni posrednike Nedjeljko Babić - Gangster.

Najpoznatiji hrvatski provodažija ima na stotine ovakvih profila. Odlučio je poženiti sve te kršne domaće momke, a Ukrajinke mu se ionako same javljaju. 

"Sve su lijepe, pretežno ovako plavuše, pa ima svega pomalo za sve uzrste, za mlade i za starije", kaže on. 

I sve bi se udale bilo gdje samo ne u svoju domovinu. 

"U njih mladići vole malo i popit i nisu baš dobri muževi, a ja samo znam da kod njih ima oko milijun viška djevojaka i zašto se ne udati ovdje jer Hrvatska je lijepa zemlja. sličan je jezik i one se uklope kao da su tu rođene", kaže Gangster. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jasno nam je da u Ukrajini i nije baš bajno, pa cure bacaju oko prema zapadu, makar to bila i Hrvatska. Ali zašto su domaći momci navalili na tako daleki istok? Kaže Gangster, nije samo zbog ljepote. 

"Lijepe su, zgodne, poštuju obitelj, poštuju čovjeka, dok naše ove domaće malo mudrijaju u zadnje vrijeme, one samo traže neke bogataše a mi znamo koliko u Hrvatskoj ima bogataša i u kakvoj smo situaciji", dodaje. 

Ali nisu samo cure krive. I muški su nam se od nekadašnjih galebova pretvorili u 'ptiće'. 

"Dečki se odmah predaju, ni ne počnu loviti a predaju se. Treba pokušat kod jedne, druge, treće, ako ne ide ideš dalje, nije to smak svijeta", tvrdi Gangster. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Težak razgovor Suzane i Hrvoja, došlo i do velikog otkrića: ‘Ne razumijem te, totalno si mi fejk’

I krenuli su dalje, ali preko interneta i bračnih posrednika. I to ne samo domaći. Samci iz cijelog svijeta redovito odlaze u Ukrajinu tražeći ljubav. 

"Mi do sad nismo imali nekih loših iskustava, mi vidimo koja je ozbiljna i koja se želi ozbiljno udati i osnovati obitelj."

S hrvatskim se papirima i ne bi baš usrećile, a budući da su mu se bjelosvjetske neženje umiješale u biznis, Gangster se širi na Rumunjsku, Albaniju i susjednu Bosnu. 

"Čak ćemo morati malo i u Banju Luku jer ondje je osam djevojaka na jednoga mladića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A kod nas, kaže, nedostaje 103 tisuće udavača. Kad već uvozimo češnjak iz Kine I suhe šljive iz Amerike, uvozne nevjeste, ma odakle bile, uopće ne zvuče tako ludo kao što se to možda činilo na početku priče. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba