Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
impozantna glumačka imena

Na jesen na vaše male ekrane stiže prava porcija dobre televizijske zabave - serija Horvatovi!

Ekipi iz naše iduće priče za rukom će poći dobro vas zabaviti. Oni su Horvatovi, jedna neobična, mnogobrojna obitelj koja će u vaše domove ući ove jeseni. Riječ je o novoj seriji koju, vjerujte, ne želite propustiti

Maja Oštro/ 15.7.2015. u 17:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U novoj RTL-ovoj Horvatovi naići ćete na impozantna glumačka imena i zabavan scenarij - na vaše male ekrane na jesen stiže prava porcija dobre televizijske zabave!

"To je jedan presjek obitelji koja se zove Horvatovi, namjerno, sve lijepo što se događa u Lijepoj Našoj događa se i nama u seriji, od politike, nogometa ekonomije, problema sudaranje jedne velike obitelji. Mi smo sedmeročlana obitelj", rekao je Goran Navojec.

"Ja čvrsto vjerujem da će ona u potpunosti naići na svojevrsnu popularnost kod gledatelja RTL-a jer naprosto iz razloga - jedan je od najboljih scenarija. Prvenstveno s ovog dramaturskog aspekta, s kojim sam se imao prilike susresti", ispričao je Ljubomir Kerekeš.

"Ima razne peripetije, od ovih najmlađih, do srednjoškolaca, do nas odraslih koji u mnogim situacijama ispadamo smiješni", priznala je Bojana Gregorić-Vejzović.

Smijeha neće nedostajati u Horvatovima, ali smijeh vlada i na snimanjima. Ovo je uhodana glumačka ekipa koja se poznaje već dugi niz godina!

"Ekipa smo odlična, to stvarno nije kurtoazni odgovor, stvano smo odlična ekipa", naglasio je Kerekeš.

"Uglavnom je to u ozračju ljubavi razumijevanja, tolerancije, a Bože moj, eto poneke i napete situacije, kakao to obično u obiteljima i biva, a i u životu!" priznao je Navojec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Glumačka ekipa je jako zanimljiva, ja i moj brat također, brat mi glumi kuma, a Bojana Gregorić suprugu", otkrio je Navojec.

Svašta će se izdogađati u Horvatovima, a ljubavnih peripetija neće nedostajati! Glumci daju sve od sebe i misle kako će upravo ova serija osvojiti sve generacije!

"Televizijsko tržište je baš željno jedne takve serije. Ima dosta sapunica, kriminalističkih serija. Ovo je baš jedan obiteljski serijal koji pokriva sve generacije", rekla je Elizabeta Kukić.

Horvatovi će mnoge razveseliti i zabaviti! Ovu veliku televizijsku obitelj, vjerujte, jedva čekate upoznati! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIKA ANTOLOS

Bivšu Feminnemku spasila je vjera, a napokon je progovorila o neobičnom braku s ruskim poduzetnikom: 'U korektnim smo odnosima'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba