Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OBITELJ POPADALA U NESVIJEST

Na karminama im se ukazao živ i zdrav pokojnik!

Doznavši za svoju navodnu smrt Gilberto Araujo je nazvao poznanika koji je bio na karminama pokušavši mu objasniti da je živ. No, to je shvaćeno kao neslana šala, pa je odlučio uživo pojasniti kako je sve u redu s njim i došao je na svoje karmine.

Image
Foto: Ilustracija/photos.com
K. T./HINA/ 24.10.2012. u 7:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obitelji i prijatelji GilbertaArauja u brazilskom gradu Alagoinhasu ostali su šokirani kada se na karminama ukazao pokojnik, ali živ i zdrav. Naime, 41-godišnji perač automobila od prijatelja je doznao da je mrtav, a kako njegov telefonski poziv nije shvaćen ozbiljno, odlučio je doći na svoje karmine.

Doznavši za svoju navodnu smrt Gilberto Araujo je nazvao poznanika koji je bio na karminama pokušavši mu objasniti da je živ. No to je shvaćeno kao neslana šala pa je odlučio uživo pojasniti kako je sve u redu s njim i došao je na svoje karmine. Kad su ga ugledali, dio okupljenih je pao u nesvjest, dok su neki bili toliko prestrašeni da su pobjegli.

Svemu je kumovala greška njegove obitelji, koja je krivo indentificirala jednog mještana u lokalnoj mrtvačnici, a koji je također bio perač automobila kao i Gilberto Araujo. Također, prije ovog bizarnog slučaja Araujo četiri mjeseca nije vidio svoju obitelj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dostigla ga ruka pravde

Karma je brza - pokušao pobjeći i izazvao sudar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba