Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRIPREMLJEN NAJVEĆI CAPPUCCINO

Na Trgu bana Jelačića srušen Guinnessov rekord

Obaranje rekorda je u povodu 150 godina od utemeljenja tvrtke Julius Meinl i imamo sve dozvole Guinnssovog suca koji će verificirati ovaj rekord u kojem sudjeluju brojni građani iz cijele zemlje, rekao je Marko Crnogorac iz Julius Meinela.

Z.H./Hina/ 1.9.2012. u 15:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, danas je održana manifestacija obaranja Guinnessovog rekorda pripremanja najvećeg cappuccina od dvije tisuće litara u organizaciji tvrtke Julius Meinl, a ta je tvrtka tim povodom donirala 20 tisuća kuna Centru za rehabilitaciju djece s teškim oštećenjima "Mali dom".

Obaranje rekorda je u povodu 150 godina od utemeljenja tvrtke Julius Meinl i imamo sve dozvole Guinnssovog suca koji će verificirati ovaj rekord u kojem sudjeluju brojni građani iz cijele zemlje, rekao je Marko Crnogorac iz Julius Meinela. Dodao je da je to zapravo prvo postavljajnje rekorda jer takav rekord dosad nije postojao.

Današnjem skupu pridružio se, između ostalih javnih osoba i predsjednik zagrebačke gradske skupštine DavorBernardić koji je naglasio da je tvrtka Julius Meinl donirala 20 tisuća kuna Centru za rehabilitaciju djece s teškim oštećenjima . To je najbitniji dio ove priče da oni koji zarađuju dio novca daju onima kojima je potrebno, dodao je pohvalivši potez te tvrtke, istaknuvši da je riječ o društveno odgovornom ponašanju.

Inače na glavnog gradskom trgu organiziran je prigodni program tijekom obaranja Guinnessovog rekorda na kojemu su unatoč kišnom vremenu sudjelovali građani, gosti i turisti .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LATEKS I ŠTIKLE

Najzgodnija hrvatska agentica za nekretnine: 'U pauzi svratim do svog doktora i onda me on sredi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba