Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAGRADE HRVATSKOG GLUMIŠTA

Nagrađeni glumci do jutra slavili u Saloonu

Dok su Hrvatskim narodnim kazalištem šetale kao prave dive, brojne domaće glumice u Saloonu su skinule potpetice i napravile pravi tulum.

Image

nagrade hrvatskog glumista nagrade hrvatskog glumista

D.K./ 25.11.2008. u 15:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Trijumf Vilija Matule i Olge Pakalović obilježili su dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta koja se održala u Hrvatskom narodnom kazalištu, koja je okupila brojne domaće glumce i redatelje. Iako nije osvojila nagradu, najviše pogleda privlačila je glumica Jadranka Đokić, koja je u kazalištu paradirala s perikom, a naše su kamere pohitale za glumačkim zvijezdama u Saloon, gdje se održavao after party.

Nataša Janjić osvojila je drugi put nagradu za najbolju mladu glumicu, a nama je i službeno priznala kako više ne hoda s redateljem Antonijom Nuićem. "Bolje biti sam nego u lošem društvu", rekla nam je i pohvalila se brojnim glumačkim angažmanima koji je očekuju u narednim mjesecima.

Na dodjeli u zagrebačkom HNK-u nagrađene su i bivše pjevačice, koje su očito dobro odlučile kad su mikrofon zamijenile scenarijima. Vanda Winter, nekadašnja štićenica Marine Tomašević, osvojila je nagradu za najbolju mladu glumicu u mjuziklu, a "seniorski pandan" iste preuzela je nekadašnja estradna (polu)zvijezda Renata Sabljak-Prelec, koja je priče šest mjeseci rodila blizance. Umjesto novopečene majke, u Saloonu su se zabavljale Sandra Lončarić, Nera Stipičević i druge glumice, dok je Leona Paraminski vješto izbjegavala bivšeg dečka i kolegu Kristijana Potočkog.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba