Play ponuda
Play ponuda
AKROBATSKI PRISTUP MARKETINGU

Naizgled bezvezna strelica donosi im 'brdo love'!

Možda nije velik skok za čovječanstvo, ali sigurno je za prvaka Hrvatske u sign spinningu, koji je lansiran na svjetsko prvenstvo u Americi. Ovaj se akrobatski pristup marketingu može vidjeti i na našim ulicama. Koliko se tu uz znakove vrti novca?

RTL/ 15.10.2012. u 17:52
Play ponuda

Ovdje nema muljaže. Zato se ni pred sucima nije mogao skriti odgovor na pitanje tko najbolje vrti u Hrvatskoj?  

"Ovaok kako mi plešemo, to je stvarno super. Druga stvar je što to privlači ljude. Mi privlačimo ljude ne samo zbog trikova, nego da im uljepšamo dan", kazao je natjecatelj DominikStanojević.

Od iznosa koje ovi ljudi mogu zaraditi, nekome se može i zavrtjeti u glavi, jer početna satnica iznosi 33 kune i može ići samo prema gore.

"Jako puno tražimo od njih, treninge, da budu nasmijani konstantno, da budu vrhunski sportaši vani pa smo ih htjeli motivirati s velikom početnom satnicom", izjavio je MarioKnežević, vlasnik tvrtke.

Oko novca se gazda Max više ne mora zamarati. Izumitelj iz Kalifornije je milijunaš i baš mu je nekako drago da se strelica zavrtjela i do njegove pradomovine jer najveće bi svjetske kompanije htjele da se njihovo ime zavrti i u Hrvatskoj.

"Pomažemo im da povećaju prodaju i populariziraju svoj brend diljem svijeta. Sve je ovo jedno odlično putovanje. Radimo to deset godina i ne mogu zamisliti da se bavim nečim drugim", kazao je MaxDurovic, izumitelj Sign Spinninga.

 I da, da ne zaboravimo ono najvažnije. Teški okršaj u finalu nije ostavio mjesta sumnji. Dame i gospodo, Danijel je prvi prvak Hrvatske.

"Jako sam sretan, danas mi je najsretniji dan u životu. Jednostavno ne mogu opisati, bilo je zabavno, plesovi razni trikovi, najviše me ubudilo ovo to, znači sign spinning", izjavio je Danijel Mraović, prvak Hrvatske u Sign Spinningu.

Svoje će iduće odvrtjeti na svjetskom prvenstvu u Los Angelesu, otuda i tolika euforija. Vjerujte, velika se moć i velik novac skrivaju iza ove naizgled bezvezne strelice.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
transfer koji je naljutio 'lege'

Tko je Petar Bočkaj, novopečeni Dinamovac oko kojeg se digla prašina?Nedavno je ušao u drugi brak - i otac je dvojice dječaka

Play ponuda

Više s weba