Ostalo

Najgledanija francuska sapunica ide dalje!

Veliki ljubavnik za ljubavnikom! A svi oni, jedan za drugim - na kormilu Francuske. Najnoviji ljubavni skandal predsjednika Hollandea koji zabavlja cijeli svijet, Francuze uopće ne zabrinjava.

RTL
27.01.2014 17:41

Francois Hollande, Valerie Trierweiler, Julie Gayet. Njih dvije ludo vole njega, on jednoj mora slomiti srce i odlučiti koju će ostaviti. To je Valerie. On joj slama srce, ona slama sve što joj se našlo na putu u Elizejskoj palači.

"Spominjalo se čak i da je Valerie u bijesu porazbijala vrijednu imovinu u predsjednikovu uredu. Spominjao se trošak od čini mi se tri milijuna eura. Francuze je cijela situacija dodatno irirtirala. Istraživanje u ferancuskim medijima prema kojima građani više ne žele prvu damu. bez obzira zvala se ona Valerie, Julie, Carla ili Cecilia", tvrdo dopisnica Jutarnjeg lsita Danijela Mihalić Đurica.

Nimalo čudno, budući da Francuze prva dama košta 400 tisuća eura godišnje i to za ured u palači, putovanja, tjelohranitelje, vozače. Sada žele da prva dama bude slična gospodinu. I to onom koji neprimjetno stoji iza jedne uspješne žene kao suprugu njemačke kancelarke Angele Merkel.

Nakon svega nesuđena prva dama završila je u bolnici sa slomom živaca, ali iako joj je titula oduzeta nikako nije htjela odustati od ranije planiranog puta u Indiju.

"Za ništa na svijetu ne bih iznevjerila ovaj dogovor. Tu sam, jako sam sretna što sam ovdje. Ovo je velika čast, treći put da sam ovdje. Prvi put sam došla kao novinarka, drugi put kao prva dama a danas nazovite me kako god želite", kazala je Valirie Trierweiler.

Sve zanima pati li za svojim muškarcem, no o tome šuti. Više nije prva dama, ali mora ostati dama. Govori isključivo o bolnici koju je posjetila.

Dok je ona u Indiji, njezin bivši je u Turskoj. Iako je najavljivao kako će svoj status objaviti uoči skorašnjeg posjeta SAD-u to je učinio u subotu. Julie šuti, a vrti se njezina stara izjava u kojoj govori o svom dragom.

"Upoznala sam Hollandea u blizini radija, na ručku u Saint-Andreu.
Bilo je to iz čiste znatiželje, da ga upoznam kao čovjeka, vrlo skromnog čovjeka, sjajnog, motivirajućeg! Bilo je to nevjerojatno", rekla je Julie Gayet.

Francuzi nisu ničime šokirani. Oni su na predsjedničke preljubničke sklonosti u svojoj zemlji odavno navikli.

Više pogledajte u prilogu.