Play ponuda
Play ponuda
ŠOKIRA SOBARICE U HOTELIMA

Najgori gost na svijetu

Američkog komičara Berta Kreischera svakako možemo nazvati najgorim gostom na svijetu. On ne samo da ne pospremi iza sebe hotelsku sobu već sobaricama zadaje i više posla nakon što se probude iz prvotnog šoka.

Image

najgori, gost Najgori gost

M.L./ 21.4.2011. u 13:49
Play ponuda

Komičar Bert Kreischer u svakoj hotelskoj sobi u kojoj boravi ostavlja za sobom sablasne scene i slika ih prije odlaska, a sve s ciljem samopromocije. Na jednoj slici izgleda kao da je tijelo ispod kreveta, na drugoj se tijelo skriva ispod kolica za hranu, a na trećoj je dio tijela u hladnjaku.

Kreischer kaže kako mu je cilj ostaviti sobu u polusablasnom stilu kako bi privukao pažnju na svoju predstavu "Bert the Conqueror". Prvi puta je to napravio u San Antoniju u Teksasu jer je želio skrenuti pažnju s onoga što je zaista napravio u sobi.

"Shvatio sam da ako je sobarica dovoljno dosjetljiva, znat će čime sam se bavio u sobi. Nisam želio da stekne loše mišljenje o meni. Sjetio sam se kako ću je zbuniti.", objasnio je.

"Uvijek ostavim darežljivu napojnicu i nikada ništa ne uništim. To je umjetnost.", dodao je. Najviše voli uređivati Hyatte i Hiltone. Slike objavljuje na Twitteru.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREDRASUDE ILI ISTINA

Jesu li Zagorci doista najveći pijanci?

Play ponuda

Više s weba