Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MIŠIĆI OD POVRĆA

Najjači čovjek na svijetu je vegan

Patrik je nedavno osvojio titulu najjačeg čovjeka u Njemačkoj. I dok mnogi sa zavišću gledaju njegove impozantne mišiće, ne znaju da ih nije natukao žvačući odreske. Naime, jako voli životinje, i ne može podnijeti da jede išta što ima oči, pa snagu crpi iz golemih količina tofua i povrća.

RTL/ 28.10.2011. u 18:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Patrik je jedno prilično neobično stvorenje. Ima 32 godine, studira psihologiju, a u slobodno vrijeme baca okolo perilice za rublje, vuče vatrogasna vozila, diže betonske kugle. No, ono čim se službeno bavi je dizanje utega. I ne bi to bilo ništa neobično da Patrik nije vegetarijanac.

Usprkos tome što ne jede ništa što ima oči, Patrik je postao najjači čovjek u Njemačkoj. Dok se priprema za natjecanje dnevno pojede kilogram zobenih pahuljica, tri kilograma svježeg sira I brdo povrća i tofua.

Kaže da nema ništa lošije rezultate otkad jede samo biljke, pa zato razmišlja o tome da postane vegan. Iako su nas odmalena učili da bez mesa nema snage, naši stručnjaci u spoju biljaka i sportaša ne vide ništa sporno.

Svojevremeno je i naša šaka sa Srednjaka šokirala sportski svijet. Boksački prvak Željko Mavrović okrenuo se makrobiotici I u tome su svi vidjeli razlog za poraz u njegovom posljednjem velikom meču protiv Lennoxa Lewisa.

Ono si što jedeš, kažu mudri ljudi. Tragom toga neki su svinje, neki volovi, a neki tek artičoke koje vas jednim udarcem mogu poslati na dugo spavanje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba