Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PROPJEVAO IVO KARLOVIĆ

"Najljepše su damice mlade mamice, poslije meča rade baš sve"

"Div sa Šalate" snimio je pjesmu s Baby Dooksom, a dogodine će izdati prvi album.

Image

ivo karlovic 2 ivo karlovic

D.K./ 31.10.2008. u 10:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Nakon osvajanja teniskih terena, Ivo Karlović isto je odlučio postići i na glazbenim top listama, pa je s producentom Baby Dooksom snimio pjesmu "Baš sve". Prema riječima tenisača, pjesma je "obična zafrkancija", a njegova supruga Alsi nije se uvrijedila na stihove poput: "Najljepše su damice mlade mamice, obožavaju, poslije meča rade baš sve, baš sve".

"Radi se o hip-hop pjesmi u kojoj se koriste svi elementi te vrste glazbe. Ako poslušate bilo koju pjesmu toga žanra sa svjetskih ljestvica, vidjet ćete kako se stihovi po svom izričaju ne razlikuju previše od ove koju smo mi snimili", rekao je Ivo Karlović Slobodnoj Dalmaciji i dodao kako je stihove napisao uz Dooksovu pomoć.

"Div sa Šalate" neće stati tek na jednoj pjesmi - u pripremi je njegov prvi album na kojem će raditi s brojnim domaćim hip-hop majstorima. Nove pjesme u eter će biti puštene na proljeće sljedeće godine, a najavni singl "Baš sve" možete poslušati ovdje!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIKA ANTOLOS

Bivšu Feminnemku spasila je vjera, a napokon je progovorila o neobičnom braku s ruskim poduzetnikom: 'U korektnim smo odnosima'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba