Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'nestašni' klinci

Najluđe ideje koje su tinejdžerima pale na pamet!

Znamo da je najčešće pitanje odraslih; što današnjim mladima neće pasti na pamet! Pogledajte ideje za koje sigurno niste mislili da bi ih itko htio realizirati!

Image
Foto: Youtube
RTL/ 8.10.2013. u 15:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tek kada pomislite da tinejdžeri ne mogu smisliti ništa gluplje i bizarnije od stvari koje su već do sada smislili, oni se dosjete novog načina zabave od kojeg se odraslima diže kosa na glavi.

Prvo na redu je ušmrkavanje prezervativa, odnosno provlačenje  kroz nos te izvlačenje na usta. Tako je, ogavno je kao što zamišljate!Ko ne voli pomfrit? Takvi ljudi su sigurno rijetkost, ali mladi u Japanu i okolici ne srame se to i pokazati. Njihova ideja dobre zabave je naručiti toliko prženih krumpirića da potpuno prekriju stol i zatim krenuti s prežderavanjem.

Kao i za sve druge oblicike zabave, vrijedi pravilo – ako nije na internetu, nije se ni dogodilo.'Cimetski izazov' zvuči znatno bezazlenije nego što taj glupi poduhvat uistinu jest. Cilj je snimiti se kako gutate žlicu cimeta bez tekućine u 60 sekundi i zatim to staviti na internet. Većina snimki prikazuje istu stvar – kašljanje, gušenje i posezanje za čašom vode dok okolina plače od smijeha.Ne preporučamo vam da išta od ovoga probate doma!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba