Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
jeste li za koktel od bljuvotine?

Najmorbidniji domjenak na kojem se jedu glave

Zaboravite sve maštovite domjenke na kojima ste bili - vodimo vas na najmorbidniju trpezu koju ste ikad vidjeli! U ponudi su odrubljene glave, kandirani dijelovi tijela, koktel od krvi i sve to u svrhu promocije novog horor filma. No, kad svladate početnu odbojnost, možete se baciti na delicije, jer pod zastrašujućom glazurom kriju se ukusni kolači.

RTL/ 23.1.2013. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što biste napravili kada bi se pred vama našla odrubljena krvava glava? Iako ste pomislili kako biste najvjerojatnije vrisnuli i pobjegli, Britanci su odlučili sve pojesti.

Bez brige. Na snimanju ove reportaže nije stradala niti jedna nevina žrtva. Riječ je o morbidnom domjenku s uvrnutim oblizekima, a sve u svrhu promocije DVD izdanja jednog hororca.

"PR se mijenja, pa taktike od prije nekoliko godina više ne vrijede. Više nije sve u samoj priči, poznati su dosadni, pa PR agencije trebaju biti inventivne i smišljati nove ideje koje će zainteresirati ljude", pojasnila je organizatorica Emma Thomas.

Na meniju su se tako našle vrišteća glava, torta od krasti, krvavi makaroni, slatki opušci, napitak od svih krvnih grupa, ali i koktel od bljuvotine.

A nakon što ste se dobro najeli i napili, mogli ste malo i prileći.

"Mislim da ova promocija pomiče granice. I mislim da glava iz koje šiklja krv to uistinu i radi", rekla je jedna posjetiteljica događaja.  

"Kad pozovete ljude da dođu i jedu, to uvijek upali. Određena tema privlači određene ljude. Ovaj put piju koktele od bljuvotine i jedu dijelove tijela", dodala je Thomas.

Doduše, zbog ovog morbidno-jestivog spektakla, sam film ‘The Helpers’ pao je u drugi plan. Veći PR od njega dobili su slastičari koji će, nakon ovakve torte, sigurno imati više posla od glumaca iz hororaca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba