Ostalo

Najpoznatija kći na svijetu: 'Molim te tata, povuci taj oglas'

'Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas', napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

K.T. - HINA
28.09.2012 12:43

Dok ponude pljušte internetom, kći bogatog hongkonškog poduzetnika zamolila je oca porukom na Facebooku da povuče ponuđenu multimilijunsku nagradu za muškarca koji je uspije zavesti i tako je "spasiti" iz lezbijske veze, prenose lokalni mediji u petak.

"Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas", napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

"Odakle samo dolaze? Iz Jeruzalema? Etiopije? Istanbula? Smiješno", piše Gigi Chao.

Njezin otac Cecil Chao povjerio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih ženika otkako je ponudio 500 milijuna honkonških dolara (370 milijuna kuna) onome tko uspije njegovu kćer odvesti pred oltar.

Priznao je da "zasad nije imao vremena pročitati pisma. Moram razgovarati s Gigi. Ima i onih koji tvrde dane žele novac. Samo se žele susresti s mojom kćeri", kaže otac.

Njegova kći u međuvremenu se moli da se u njihovu gradu dogodi neki divovski kvar na isporuci električne energije kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je oglas odlučio objaviti kada je doznao da se njegova kći u Francuskoj zaručila s djevojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi.

Civilni brak između osoba istog spola nije dopušten u Hong Kongu, teritoriju na jugu Kine koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi kao moderan, kozmopolitski i tolerantan grad.

Homoseksualnost je ondje prestala biti kazneno djelo tek 1991. godine.