Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMORALNA PONUDA

Najpoznatija kći na svijetu: 'Molim te tata, povuci taj oglas'

'Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas', napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

Image
K.T./HINA/ 28.9.2012. u 12:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok ponude pljušte internetom, kći bogatog hongkonškog poduzetnika zamolila je oca porukom na Facebooku da povuče ponuđenu multimilijunsku nagradu za muškarca koji je uspije zavesti i tako je "spasiti" iz lezbijske veze, prenose lokalni mediji u petak.

"Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas", napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

"Odakle samo dolaze? Iz Jeruzalema? Etiopije? Istanbula? Smiješno", piše Gigi Chao.

Njezin otac Cecil Chao povjerio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih ženika otkako je ponudio 500 milijuna honkonških dolara (370 milijuna kuna) onome tko uspije njegovu kćer odvesti pred oltar.

Priznao je da "zasad nije imao vremena pročitati pisma. Moram razgovarati s Gigi. Ima i onih koji tvrde da ne žele novac. Samo se žele susresti s mojom kćeri", kaže otac.

Njegova kći u međuvremenu se moli da se u njihovu gradu dogodi neki divovski kvar na isporuci električne energije kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je oglas odlučio objaviti kada je doznao da se njegova kći u Francuskoj zaručila s djevojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Civilni brak između osoba istog spola nije dopušten u Hong Kongu, teritoriju na jugu Kine koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi kao moderan, kozmopolitski i tolerantan grad.

Homoseksualnost je ondje prestala biti kazneno djelo tek 1991. godine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba