Ostalo

Instagram ljubavi s rokom trajanja: Ovi domaći influenceri ljubili su svoje kolege, a njihove prekide...

Ako ste mislili da samo svjetski influenceri imaju ljubavne drame na internetu - gadno ste se prevarili. U nastavku vam donosimo pet najpoznatijih ljubavnih priča među domaćim influencerima, ali i njihove (ne)slavne krahove...

T.M.
25.04.2022 16:00

Stara doktrina po kojoj treba povući jasnu razliku između ljubavi i posla sve manje vrijedi, pogotovo u svijetu influencera! Svjedoci smo, kako na svjetskoj tako i na domaćoj sceni, da sve više 'internet zvijezda' ljubav pronalazi u kolegama što je, kako tvrde stručnjaci, spajanje ugodnog s korisnim. Osim što su pronašli ljubav u partneru, influenceri tako dobivaju i na popularnosti jer nije tajna da pratitelji, osim skandala i svađa, obožavaju ljubavne priče, a iste i podržavaju. Iako su imali stotine zajedničkih stranica, fotografija i videosnimaka, ljubav ovih influencera ipak je imala rok trajanja, a zbog nepremostivih razlika više nisu zajedno.


Ema Luketin i Janko Janić

Godinama su bili najpoznatiji par u svijetu domaćihinfluencera, a onda je ljubav jednostavno pukla. Ema Luketin i Janko Janić sinoć su na društvenim mrežama potvrdili da je došao kraj njihove ljubavi. Par je zajedno bio pune četiri godine od kojih su dvije živjeli pod istim krovom.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo zajedno", napisao je Janko pa nastavio u istom tonu:

"Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u \ivotu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi", dodao je mladi influencer.


Lay Z i Karla Zelić

Prije nešto manje od dvije godine pukla je ljubav između influencera Matije Lazarevića poznatijeg kao Lay Z i glazbenice Karle Zelić. U kolovozu 2020. Matija je objavio kako je to bilo ludo putovanje, ali je ljubavi došao kraj. "Da, istina je. Uopće ne znam što da vam kažem i žao mi je što vam ne mogu više reći, ali nadam se da razumijete", rekao je Matija u kratkoj videosnimci koju je objavio na svom YouTube kanalu. Glazbenica u usponu je nakon prekida izbrisala zajedničke fotografije s društvenih mreža te se također kratko obratila pratiteljima.

"Nismo više zajedno, ali ostali smo u dobrim odnosima. Bilo je to lijepo iskustvo i oboje smo narasli i skupa proživjeli mnogo toga. Ali smo se razišli. Matiji želim sve najbolje i sretna sam da sam se upustila u vezu bez obzira na ishod", kratko je napisala Karla.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

SamoPetra i Vanimy

Influencerica Petra Dimić poznatija pod nadimkom SamoPetra svojedobno je ljubila kolegu Alena Žabu Vanimyja. Kako su tada živjeli u različitim državama, Petra u Hrvatskoj, a Vanimy u rodnoj Bosni i Hercegovini, par je održavao vezu na daljini. Zaljubljeni golupčići snimali su zajednička videa za YouTube kanale, odlazili na javne događaje kao 'It par', fotografije na kojima zajedno poziraju bile su 'najlajkanije',a onda su se u listopadu 2018. pojavile informacije kako je pukla ljubav. Kasnije su Petra i Vanimy potvrdili glasine, a o razlozima prekida nikada nisu javno pričali.

Obožavatelje diljem Balkana početkom godine šokirala je vijest da je ljubav pukla i između najpoznatijeg influencera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase i Anje Blagojević.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Baka Prase i Anja Bla

Najpoznatiji domaći influencer Bogdan Ilić početkom ove godine priznao je kako više ne ljubi nekoliko godina mlađu kolegicu Anju Blagojević. Iako je izgledalo kao da u njihovoj vezi ne postoje problemi, a riječ je ujedno i o prvoj Bogdanovoj djevojci koju je javno priznao, Baka Prase u siječnju je na Instagramu napisao kako je ljubavi došao kraj.

''Anja i ja smo prekinuli. Nije nikakva šala. Jednostavno smo došli do točke gdje se više nismo slagali i naša veza je naletjela na zid. I dalje se volimo i teško nam je, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put'', napisao je Bogdan. No, mnogi obožavatelji ili kako se popularno nazivaju 'Unuci' ne vjeruju u Bakine riječi jer je i prije nekoliko dana lagao na društvenim mrežama.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

8rasta9 i xniks2x

Influencer Borna Rastović poznatiji kao 8rasta9 svojedobno je ljubio Niku Pavičić koju javnost najbolje zna pod nadimkom xniks2x. Par je, baš poput gore spomenutih parova, mjesecima objavljivao zajedničke videosnimke, fotografije, zajedno su radili na brojnim projektima, a obožavatelji diljem Hrvatske nisu krili svoju ljubav prema njima. No, i ova ljubav imala je svoj rok trajanja, a početkom 2020. saznalo se kako mladi influenceri više nisu zajedno. Nedugo nakon prekida Nika je izbacila svoju prvu debitantsku pjesmu 'Sama', a mnogi su posumnjali kako je upravo njemu ista i posvećena.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.