Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
gluh sam, ali te volim!

Najromantičnija prošnja ove godine

Iako se poznaju samo osam mjeseci, Ivan je u helikopteru odlučio zaprositi svoju Ines, koja ništa nije slutila. Budući da su oboje gluhi, ono što nije mogao izgovoriti, odlučio je napisati.

S.K./ 22.12.2011. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivan Jelčić iz Zagreba ovih dana je učinio najsmjeliji korak u svom životu i iznenadio svoju voljenu Ines letom helikoptera s predivnom panoramom grada.

Kao da sam taj čin nije bio dovoljno poseban, on je smislio joj jedno iznenađenje. Osim pogleda kojeg Ines nikada neće zaboraviti, priuštio joj je pravu ljubav i romantiku u zraku.

Ivan je zaprosio svoju ljubljenu stotinama metara iznad zemlje, te priznaje da nije požalio ni uloženog vremena ni truda u organizaciju ovako originalne prošnje.

"Mjesec dana sam to organizirao i nije bilo lako, ali takav sam uvijek bio", izjavio je zadovoljno Ivan Jelčić.

Pilot kojemu je ovo drugo prisustvovanje jednom od najintimnijih trenutaka, zasad ima stopostotan uspjeh kod prošnji u zraku. Čim je vidio Ines i Ivana, znao je da se može opustiti i bez straha upravljati helikopterom.

"Jer sam vidio po njima da su zaljubljeni i da su jedan uz drugog, pa sam bio siguran da će reći da", rekao je pilot Nikola Hajduk.

Još ne znaju kad će svadba, ali to sad i nije najvažnije od svega. Glavno je da Ivan i Ines znaju da su stvoreni jedno za drugo. Ionako će trebati neko vrijeme da se slegnu dojmovi od prošnje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba