Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEKA BUDE ZAUVIJEK

Najsimpatičniji svatovi ikad

Svatovi koji su pratili Jill Peterson i Kevina Heinza do oltara u crkvi rasplesali su se uz pjesmu "Forever" Chrisa Browna.

shimmer fallback
P.P./ 4.8.2009. u 11:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mladi bračni par Jill Peterson i Kevin Heinz postali su zvijezde u Americi odlučivši na sasvim drugačiji način obilježti početak zajedničkog života.

Njihovi svatovi su u crkvu St. Paul u Minnesoti ušli plešući uz ritmove pjesme "Forever" Chrisa Browna. Rasplesane svatove na YouTubeu je vidjelo 15 milijuna ljudi, a novopečeni mladenci bili su i gosti nekih od najgledaniji televizijskih emisija.

A sada je osvanula i parodija na taj događaj, pa se na internetu može vidjeti i kako bi izgledao njihov ulazak u sudnici na brakorazvodnu parnicu. Jedna produkcijska kuća svojim je studentima dala zadatak da snime video inspiriran njihovim vjenčanjem. Sve je dosta slično, osim što u ovom videu možete vidjeti kako bi izgledao zadnji dan njihovog zajedničkog života, odnosno ulazak u sudnicu da dan brakorazvodne parnice.

Oba videa će vas nasmijati, a Jill i Kevinu želimo da nikad ne dožive zadnji dan jer ovako radostan način ulaska u bračni život još nismo vidjeli.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZNANSTVENICI OBJASNILI

Ovu je riječ najteže izgovoriti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba