Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
unikatna verzija

Najslavnija haljina na aukciji: tko ju je kupio i za koliko novca?

Nakon što je sad već slavna 'The Dress' gotovo srušila internet, pokrenuvši raspravu je li riječ o crno-plavoj ili zlatno-bijeloj haljini, ista je završila na aukciji. Otkrivamo tko ju je kupio i za koliko novca

RTL/ 16.3.2015. u 18:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Haljina koja je podijelila svijet i u žustroj raspravi gotovo srušila internet i dalje nastavlja izluđivati percepciju znatiželjnika diljem svijeta! Ovoga puta s dobrom svrhom! Na specijalnoj humanitarnoj aukciji unikatna verzija tzv. 'The Dress' prodana je za nešto više od 1300 funti! U svega nekoliko sati, skupila je nevjerojatnih 49 ponuda koje itekako premašuju njezinu stvarnu cijenu.

"Bilo je neizvjesno do zadnjih trenutaka aukcije. Imali smo nevjerojatan interes iz Amerike, ali nekoliko sekundi prije samog kraja kupio ju je muškarac iz Češke. Kontaktirali smo ga i doznali da je kupio haljinu svojoj supruzi", kaže Michele Bastock, kreativna direktorica Roman Originalsa.

Sretna Čehinja uskoro će se uputiti u Birmingham kako bi haljina bila skrojena točno po njezinim mjerama! Zanimljivo, ovoga puta bit će sašivena u bijelo-zlatnoj varijanti! Novac koji je njezin suprug izdvojio kako bi razveselio svoju ženicu, udvostručit će proizvođač haljine i usmjeriti ga u fundaciju Comic Relief koja se trudi iskorijeniti siromaštvo u Velikoj Britaniji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obožavana maja

Nekad je bila dijelom najslavnije domaće grupe, a danas živi potpuno drugačijim načinom života

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba