Ostalo

Najtajanstveniji par Hrvatske: Zrinka se zbog Nike nakratko povukla s posla kako bi mu bila utjeha nakon...

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u sretnoj su vezi već više od sedam godina, no o njoj se ne zna ništa.

Tabloid.hr
04.03.2021 12:40

Zrinka Cvitešić uspješna je domaća glumica koja već godinama gradi karijeru van granica Lijepe naše.

Pred njom je predstava "Kad svijeće dogore" u zagrebačkom HNK, a potom se sprema na snimanje serije "The Power" uz oskarovca Tima Robbinsa čije snimanje kreće za koji mjesec.

Ipak, zbog prerane smrti njegovog oca, legendarnog nogometnog izbornika Zlatka Cice Kranjčara , Zrinki je trenutno najvažnija uloga biti najveća podrška dečku Niki Kranjčaru s kojim je u sretnoj vezi posljednjih sedam godina.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Nakon što otuguje, 41-godišnja Karlovčanka vraća se poslu, odnosno na probe, a zbog dobivene uloge u seriji "The Power", alternativa u predstavi biti će joj kolegica Iva Mihalić .

Podsjetimo, Niko je od Zrinke mlađi pet godina, no paru to baš nikada nije predstavljalo problem. Ipak, njihova je veza obavijena velom tajne. O njoj se ne zna gotovo ništa, a svih ovih godina par se svega nekoliko puta pojavio zajedno u javnosti. Čak nema niti previše paparazzo fotografija golupčića, no očito je kako itekako uživaju u svojoj ljubavi.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Prethodno, Zrinka je bila poznata i po višegodišnjoj vezi s glazbenikom Hrvojem Rupčićem . Par je svoju vezu započeo 2009. godine, a ona je bila skandalozna iz razloga što je glazbenik zbog Zrinke ostavio suprugu Tinu s kojom ima dvoje djece i s kojom je bio 13 godina u sretnom braku. Vezu su prekinuli nakon 5 i pol godina, a navodno im je presudila njezina želja da karijeru gradi u Londonu.

Niko Kranjčar i Simona Fistrić

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Niko iza sebe ima četverogodišnji brak sa Simonom Fistrić s kojom ima kćer.