Ostalo

Najvatrenije izdanje Sonje Kovač: Influencerica pokazala vitku figuru u jacuzziju

Simpatična plavuša brčkala se u jacuzziju, a svoje pratitelje počastila je provokativnim izdanjem u kupaćem kostimu

RTL.hr
14.09.2021 21:00

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, simpatična Sonja Kovač živi životom o kakvom mnoge žene diljem svijeta maštaju. Prije nekoliko mjeseci kupila je prvu nekretninu u Zagrebu, proputovala je pola svijeta, a njezine kolekcije torbi i cipela ne bi se posramile niti svjetske zvijezde.

Prostrana kuhinja, čarobna terasa, walk in closet prepun brendiranih krpica samo su dio njezine nove oaze mira u luksuznoj zagrebačkoj četvrti, a koliko u istoj uživa dokazuju društvene mreže.

No, s vremena na vrijeme svima odgovaraju i neke promijene, a to jako dobro zna i Sonja koja svaki slobodan trenutak koristi za putovanja.

To je napravila i ovaj put, a sa svojim pratiteljima podijelila je nekoliko fotografija iz kućice koja, slobodno možemo reći, izgleda kao mjesto iz bajke. Simpatična plavuša brčkala se ujacuzziju, a svoje pratitelje počastila je provokativnim izdanjem u kupaćem kostimu.

Pročitajte još
Sonja Kovač objavila fotku s leđa u bikiniju, a pratitelji se oduševili viđenim

''Vruća kupelj usred šume! Zvuči li vam to primamljivo? Jeste li ikada probali ili biste voljeli? Meni je ovo prvi puta i moram vam reći kako je osjećaj genijalan'', napisala je Sonja u opisu fotografije, a pratitelji su oduševljeno komentirali njezinu vitku figuru.