Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LATEKS I ŠTIKLE

Najzgodnija hrvatska agentica za nekretnine: 'U pauzi svratim do svog doktora i onda me on sredi'

Sve o prodaji stanova Rina je naučila od roditelja, a najviše od majke Višnje

Edita Misirić Vrkljan/ 15.11.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za početak smo vam pripremili priču o djevojci koja plijeni pažnju atraktivnim izgledom, a u malom prstu ima sve što vam je potrebno za dom iz snova. Doznajte zašto je u današnje vrijeme dobro poznavati Rinu.

Ja sam Rina Broqi, imam 29 godina i jedna sam od najboljih u svome poslu. Što mislite čime se bavim?

Ljude njezina zvanja obično viđamo i zamišljamo u odijelima ili barem sportskoj eleganciji. Ali, ne i Rinu Broqi - agenticu za nekretnine u štiklama i lateks hlačama.

"Ja nisam agent koji dolazi u odijelu, ja imam dva odijela ljetna, koja nosim u slobodno vrijeme više nego na posao. Meni je definitivno jako bitno da budem uredna i našminkana, da na meni bude sve popeglano i luda sam za parfemima. Volim da za mnom uvijek sve miriši", rekla je Rina Broqi.

"I onda su uvijek govorili: 'Joj Rina, pa zar ne misliš da bi ti trebala imati malo drukčije slike na Instagramu ili Facebooku', pa 'Kak možeš to postati', pa 'Ti si ipak ozbiljna agentica, pa kak će se tebe gledati', i slično tome. Ja sam to, ja sam ona opičena Rina koja voli izaći van, koja se voli proveseliti, putovati i to sve volim slikati. Volim sve moguće kaj se pika, kaj zateže i kaj se puca tako da u lunchbreaku svratim do svog doktora i onda me on sredi", smatra 29-godišnja Rina.

Rina se prodajom nekretnina počela baviti prije devet godina kada su njezini roditelji otvorili agenciju za nekretnine. Bila je to ljubav na prvi pogled. 

"Bila sam voljna učiti. Otišla sam na novogradnju, prodavala sam novogradnju, hodala sam tamo od jutra do mraka, učila kak se gradi ta zgradi, šta je šta, što je glavni zid, što je pregradni zid što je glazura, što je željezo. Ništa to prije nisam znala i tu sam počela bolje razumjeti samu gradnju", pojasnila je 29-godišnja agentica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog toga što se ne želi uklopiti u stereotip, Rina se ponekad i dalje kod prodaje, odnosno prezentacije stanova, susreće s predrasudama.  

"Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali meni je bitno da ja njih pobijem svojim znanjem. U meni budi taj jedan rush, nešto u čovjeku što ga tjera, što ga budi svako jutro, da ide tamo, da trči tamo, pa da pogleda ovu kuću, pa da pogleda onu nekretninu, ovu lokaciju, pa da sjedne s investitorom pa da mu prezentira, pa prođe, pa ne prođe, taj jedan adrenalin koji je konstanta u našem poslu", dodala je.

Kroz ruke su joj prošle stotine ugovora, sve pravne zavrzlame kad je o nekretninama riječ ima u malom prstu. Rekordni broj prodanih nekretnina u mjesec dana joj je pet, a minimum koji se očekuje od svake osobe u njihovoj agenciji jest dvije nekretnine na mjesec.

"Jedan od svojih prvih stanova prodala sam ovdje na kvartu Lanište, Jaruščica. Tada, neke 2012. i 2013. cijene stanova su bile oko 1 300 - 1 390 eura po metru kvadratnom. Dok danas ovdje možete kupiti stan i po 2 300 eura po metru kvadratnom", kazala je Rina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Sve o prodaji stanova Rina je naučila od roditelja, a najviše od majke Višnje.

"Uvijek je frka i panika - ne znam momentum kada je ovdje mirno. Uvijek je neka gužva", našalila se Rina.

A malo više o toj hektici u režiji atraktivne Rine doznat ćete u sljedećih nekoliko vikenda.

"Kako izgleda prodaja nekretnina sada kada su one najtraženije, pokazat ću vam u sljedećih nekoliko Exkluziva. Sada moram ići jer mi stiže kupac. Vidimo se!", zaključila je Rina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba