Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pozdravio fanove

Nakon 25 godina Tony Cetinski je najavio odlazak, ali nije ono što mislite

Tony Cetinski fanovima je objavio post kojim se nakon 25 godina oprašta od metropole

Image
Tabloid.hr/ 8.6.2017. u 11:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenik i član žirija showa 'Zvijezde' Tony Cetinski  donio je važnu životnu odluku. Na svom je Facebooku objavio nakon 25 godina života u Zagrebu vraća  u rodnu Istru. 

"Ne, nisam se razočarao, ali mislim da sam puno previše i izdržao biti tijelom i glavom tu, a srcem i dušom u svojoj rodnoj Istri. Ti nećeš puno izgubiti, ali ja ću jako puno dobiti povratkom doma. Da, iden ća, iden doma", napisao je Tony u objavi koja je za fanove došla vrlo iznenadno. Tony se nadalje zahvalio  svima koji su se "trudili da se osjećam kao da sam doma".

"Možda mi ni u Istri neće uvijek biti baš idealno, ali ću barem biti doma i bliže svojima. Ne mogu više sebe lagati i stvarno mi kad pređem Učku srce jače i brže tuče. Kako god bilo, Zagrebe, hvala ti. Rado ću i dalje dolaziti u Zagreb, ali samo kao gost jer moje srce pripada gdje i moji nono Vide i nona Marija počivaju u miru", napisao je Tony te uz svoj status stavio i pjesmu "Istra" svojih kolega i 'zemljaka' Gustafa. 

Fanovi su ga podržali u njegovoj odluci da se vrati u Istru i zaželjeli mu mnogo sreće. 

Tony se zahvalio na podršci i  našalio se 'da sam znao da ce me svi toliko podržavati u odluci kandidirao bi se za Župana Istarskog prije ovih lokalnih izbora. Šalim se. Politika me ne zanima', objasnio je Tony. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KARLA RINČIĆ ZA RTL.HR

Svi se pitaju tko je crvenokosa ljepotica u novoj kampanji Ive Jerković? Sama nam je otkrila čime se bavi te kakve planove ima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba