Ostalo

Nakon Australije u SAD: Jole se u sklopu američke turneje družio s košarkašem Bojanom Bogdanovićem

Nakon uspješne koncertne turneje po Australiji, Jole je odradio turneju i po Americi čime je jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji je spojio turneju na ta dva kontinenta

Tabloid.hr
19.11.2019 11:53

Nakon što je pokorio Australiju , točnije Melbourne i Sydney gdje se tražila ulaznica više, Jole je svoju turneju nastavio i u Americi čime je postao jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji je spojio turneju na ta dva kontinenta.

Oduševljen Hollywoodom iplažama u Los Angelesu gdje se snimala čuvena "Spasilačka služba", Jole je nakon koncerta uLos Angelesubio na NBA utakmici L.A. Clipersa i Utah Jazza za čiju momčad igra i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s kojim se Jole i upoznao.

Jole i Bogdan

(FOTO: Privatni album)

Nakon Los Angelesa Jole je zajedno sa svojim bendom posjetio Las Vegas , da bi se poslije uputio u Cleveland gdje je održao još jedan koncert, a turneju je zaključio u jednom od najimpresivnijih gradova svijeta – New Yorku .

U sva tri grada napravio je nezaboravne koncerte te je još jednom dokazao da ga publika voli i izvan Lijepe Naše.Nakon svakog koncerta Jole je ostajao u dvorani ne bi li se družio sa svojim obožavateljima i fotografirao se s njima.

Jole

(FOTO: Privatni album)

Nakon uspješno završene turneje po Australiji i Americi, Jole je izjavio: Mnogobrojna moja publiko, mene ste napunili pozitivom , a nadam se i ja vas, neka ova ljubav traje i dalje, volim vas! Pozdrav cijeloj dijaspori, a sada ja čekam vas na koncertima u domovini!Hvala Amerika, hvala Australija!"

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih glazbenika opet uputiti na ta dva kontinenta.