Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nova ljubav

Nakon burnog razvoda, naša najpoznatija motivacijska govornica ponovno ljubi i to brata popularne srpske pjevačice

Jučer je na Instagramu objavila fotku u zagrljaju svog novog dragog ispred dvorca Schonbrunn u Beču.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 22.9.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Malo tko ne zna za našu najpoznatiju motivacijsku govornicu, 42-godišnju Anu Bučević, ali zato svoj ljubavni život kako tako pokušava sakriti.

Iako, prošle se godine itekako pisalo o njezinom razvodu s bivšim suprugom Sašom Dvornikom

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Nažalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka.

"Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gdje sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka. Toliko od mene...", napisala je tada na svom Facebooku Ana i potvrdila sve glasine o razvodu koje su tada kolale medijima.

Upravo se čita

Image
NEVIĐENA SREĆA

Anji iz 'Života na vagi' ostvarila se najveća želja, a sada je otkrila i spol bebe: 'Stiže nam Liam!'

Tada je Saša na društvenim mrežama istresao svo njihovo prljavo rublje te je tvrdio da je Ani novac bio važniji od njihove ljubavi. Diplomirani ekonomist iz Splita tada je za Slobodnu Dalmaciju rekao da ga je iskoristila i odbacila kao krpu i opušak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njih su se dvoje vjenčali na Valentinovo 2014. što je Ani bio treći brak. "Ana govori 'kako zračiš, tako i privlačiš', to je okosnica njezinog učenja. Eto, ona je privukla tri propala braka. Govori li vam taj podatak dovoljno? To nije scenarij koji bi bilo tko poželio", rekao je tada Dvornik. 

A onda je ovoga ljeta postalo poznato da je u Anin život stigao novi muškarac, moguća četvrta sreća. Šuškalo se kako je riječ o glazbeniku Marku Nikoliću koji već više od 20 godina živi i radi u Beču te koji je kao i sama Ana razveden. Brat je srpske pjevačice Maje Nikolić, 2017. je s predstavnicima Crne Gore nastupii na Eurosongu, a Srbiju je predstavljao 2015. 

I onda je sve postalo sigurno. Jučer je Bučević na Instagramu objavila fotku u zagrljaju svog novog dragog ispred dvorca Schonbrunn u Beču. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

Izgleda da je odlučila svoju ljubav prikazati javno čime je potvrdila sva šuškanja. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR

Mlada glazbenica Lorena Bućan iskreno: 'Mogu ići na sto fakulteta, na sto tečajeva, ali uvijek ću se vratiti pjevanju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba